De fant en huleboer med bankende hjerte…..og nyrebekkenbetennelse..

 

Jeg sov nesten ikke i natt. Jeg hadde vondt på siden av ryggen og var forferdelig kvalm. Og gruet meg til å få beskjeden om at det ikke var liv lenger… Men når hun sjekket med ultralyd kom det frem en fin liten huleboer med fint hjerte og var helt normal <3<3<3 Tårene trillet nedover kinnet mitt og jeg så at sambo også fikk noen tårer, for dette hadde vi ikke ventet. Jeg er i uke 8, 7+5 fullgått. Så langt har vi aldri kommet før, så nå er det vel håp <3<3<3

 

Men de fant blod i urinen min, så da ble jeg satt på antibiotika. Ikke lett å finne antibiotika til meg for dette da jeg ikke tåler penicillin. Men nå håper jeg at kroppen tar opp dette raskt slik at jeg kan gå på jobb i morgen. Jeg tok en fridag i dag, så kroppen kan få slappe av litt 😉 

Jeg beklager at jeg ikke har svart på kommentarer på bloggen, men har vært i så dårlig form at det ikke har vært prioritet. Jeg bruker en del krefter bare på å skrive dette her men jeg kommer sterkere tilbake. Takk til alle som har skrevet til meg og kommet med oppmuntrende meldinger, det betyr så mye <3

 

Blødningen har stoppet, men har fremdeles vondt og er sykt kvalm…

I dag tidlig var det fortsatt litt blod når jeg tissa. Og når jeg “bommelomma” kom det blod og litt slim. Så da tenkte jeg at nå er det hvertfall kjørt. Jeg tok magnesium mot magekrampene, noe som hjalp godt. Men jeg var veldig bekymret. Så jeg ringte Gyn på Ahus. De sa jeg måtte ha rekvisisjon på legevakt først. Så vi dro dit, kom inn som prioriet. Men når legen ringte Ahus hadde de ikke tid, så da skulle jeg komme kl 8 i morgen. Men jeg har jo time hos Huseby i morgen så da venter jeg til da.

Når jeg kom hjem ble jeg dårligere og dårligere. Blødningene har stoppet men jeg har veldig vondt i magen og er forferdlig kvalm. Jeg skjønner ikke hvordan jeg kan være så kvalm hvis det ikke er liv. Når jeg leser på nett er det ganske vanlig å ha blødninger, men føler meg ikke trygg. Men nå er magesmertene flyttet seg til lenger opp. Kan jeg ha dratt på meg nyrebekkenbettenelse tro? Uansett er jeg fryktelig dårlig nå…

Prøver ingefær tabletter men de hjelper ikke stort 🙁 

Blødning på harrrytur :(

De siste dagene har vært særdeles fæle. Jeg har vært kjempedårlig, megakvalm…. Vi hadde bestemt oss for å ta med våre foreldre på harrytur til Charlottenberg i dag lørdag. Jeg sto tidlig opp, og hadde veldig vondt i magen og kjempekvalm. Men vi så jo på dette som gode tegn… Helt til jeg var på do for å tisse…da kom det masse friskt blod og jeg hadde veldig mye magekramper, lavt i magen og i ryggen. Jeg gikk krumbøyd pga smertene. Men ingen av våre visste jo noe, så var ikke lett å bare late som ingenting. 

Jeg sendt sms til Huseby om han hadde vakt i helgen, men det hadde han ikke. Så sendte jeg mail til Barcelona ang blødningen. Da gikk det bare 45 min så ringte de til meg. De lurte på hvordan jeg hadde det, hvordan blødningen var, om det var mye/lite. Jeg fikk beskjed om å fortsette medisineringen som før og holde sengen hele helgen. Det var jo ikke så lett, jeg var jo på tur. Men satte meg ned når jeg kunne og gikk veldig sakte. 

Nå ligger jeg på sofaen, har veldige murringer i magen men blødning har nesten stoppet opp. Hvorfor blir dette slik? Tåler jeg ikke jobbe nå, jeg har jobbet 50% men har vært veldig sliten bare av det. Er det feil på sæden til Sambo? Hva kan vi gjøre med det? Hvordan kan vi undersøke? Vi har jo tatt en test av ham men det var en blodprøve. 

Jeg tror jo ikke dette kommer til å gå bra dessverre 🙁 Kvalmen er bare litt tilstede nå…  Vi er litt deppa nå, vi trodde veldig på dette nå. 

Time på mandag hos Huseby. 

Blir vel ingen julegaver i år da….

Leverte inn søknad om svangerskapspenger i går til NAV. Så begynte jeg å sjekke ut svartiden på dette. Og fikk sjokk….den varierer fra 7-13 uker….

Dette er jo veldig krevende for meg fra før. Men dette trengte jeg ikke. Jeg var på jobb i går kveld og kjente det strammet seg veldig i magen når jeg hadde gått mye. Og det er ikke bra når faren for blødning øker betraktelig akkurat nå. Jeg er jo livredd for å miste igjen…

Hvis ikke dette går gjennom mister jeg retten til sykepenger, deretter tjener jeg jo ingenting før fødsel og dermed får jeg heller ikke foreldrepenger. Det vil si flere år uten penger. Og er det noe vi alle er enige om så er det at ingen klarer seg uten penger.

Dette har vært en frivillig prosess men den ble en mye lenger og mer slitsom prosess enn vi hadde trodd. Og det har kostet MYE penger.

I natt sov jeg ingenting… jeg lå bare og bekymret meg for dette med pengene. Jeg ser også at denne prosessen gjør at jeg mister håret i den ene viken, akkurat slik jeg gjorde når pappa døde. Så det er ingen tvil om at dette er krevende saker.

Så nå går jeg maaange uker i møte uten å vite noen ting om fremtiden 🙁 jeg håper inderlig ikke dette går ut over babyen. Men vi vet jo at psykiske påkjenninger kan ha innvirkninger på fosteret 🙁

Jeg skulle nok ha søkt om 100% men jeg har en sterk samvittighet som sier jeg må prøve litt hvert fall… så får vi håpe det går veien så jeg kan roe meg litt ned og håpe dette ikke går ut over babyen.

Formen er elendig…søknad om svangerskapspenger

Jeg tåler ikke stress og fredagen var så stressfylt at jeg gikk på en skikkelig smell. Hele kroppen bare ristet av smerter. Jeg hadde sinnsyk hodepine og vondt i nakken. Lørdag kom jeg meg ut i skogen og det var deilig. Men på lørdag kveld kom det kastet på meg en voldsom kvalme. Sambo måtte gå tur med meg rundt kvartalet så jeg fikk litt luft. Men også magesmerter lå og lurte. Men ikke i livmor, det var liksom rundt i hele magen. Det fortsatte på søndag, da var det til og med vondt når jeg gikk i skogen. Og kvalmen var voldsom. Søndag kveld måtte jeg kaste inn håndkle og legge meg tidlig. Jeg var så dårlig at jeg ikke orket å være på FB engang…da er jeg dårlig he he. Jeg gikk med armbånd med trykkpunkter  mot kvalme, men de hjalp ikke mye så jeg tok en reisesyketablett for jeg var desperat, men da fikk jeg ennå mer vondt i magen. Begynner å lure på om jeg faktisk er så stressa for å jobbe nå at kroppen bare setter alle sperrer på. 

Så i dag bærer det til NAV for å søke om 50% svangerskapspenger iom at jeg ikke har opparbeidet meg rett til sykepenger før etter 1.des. Jeg håper virkelig  at dette går smertefritt på NAV og at det ikke blir for mye styr om noen uker med at jeg ikke hadde rett osv. Da blir jeg trukket i lønn, men det får bare være. Det er min eneste mulighet nå. Men regner med at om noen uker blir det søkt om 100% svangerskapspenger.  Jeg begynner å få skikkelig dårlig samvittighet både for sjefen min og arbeidsgiver. Det har jo vært mye tull med meg siste året med hensyn til sykemeldinger. Men det må jeg bare stå i for å oppnå vår lille drøm om en liten prins eller prinsesse.;-)

Prøver på å jobbe noen timer i dag 😉 Ønsker dere alle en fin uke der ute 😉

Han fant hjertet og alt var fint…

Her er vår lille reke ♥ Endelig kom dagen vi skulle se om det var noe der inne. Han letet en stund og jeg trodde det var helt tomt der, men plutselig kom fostersekken til syne. Og så kom hjertet frem og blinket mot oss. ♥

Den lå på riktig sted. Var 0,8 cm lang (altså ikke så stort ennå). Legen sa at nå var det mye høyere odds for å lykkes. Men anbefalte en sjekk om 14 dager og duotest. 

Dagen i dag var veldig slitsom psykisk. Man går med en voldsom forventning i forkant. Hele kroppen står i høyspenn. Og det tar faktisk en hel dag og lande helt. Det endte med sinnsyk hodepine og nå gleder jeg meg bare til å legge meg. Og til å komme meg ut i skogen i morgen. 

Ønsker alle en fin helg 😉

Kanskje jeg må bo i skogen…

 

 

Når jeg går i ulent terreng i skogen blir alle smerter bare borte. Det er så deilig. Så kansje jeg rett og slett skal legge igjen telefonen hjemme og finne en koie i skogen og bo i en stund. Kanskje jeg blir mer smertefri. He he men alle som kjenner meg vet jo at jeg er altfor hjemmekjær og altfor glad i comfort til at det er gjennomførbart ;-D Men det frister mer enn jeg er villig til å innrømme. 

I går gikk jeg et par timer for å finne igjen orienteringsposter som jeg og sambo hadde lagt ut. Dette er Handicaporientering, dvs 40 poster, størrelse 10×10 cm, gjemt i terrenget. Du må lete litt for å finne de. Handicapet ditt er: Hvis du er nybegynner får du 2 timer på å finne flest mulig, er du veldig god får du kanskje bare 1 time på å finne så mange som mulig. Det er altså ikke for de med fysiske handicap som jeg trodde først. 

Jeg var ikke med på å sette ut alle, så jeg måtte bruke kartet for å finne noen jeg ikke visste hvor lå (og jeg er veldig nybegynner). Men det gikk veldig bra, for nå måtte jeg bruke hue sjøl da jeg ikke hadde med “sufløsen” min som hjelper meg ;-D 

Men det er ikke alle dager jeg har energi til å gå lange turer. 

Nå venter morgendagen på ultralyd hos Huseby på Ahus. Veldig spent på om vi finner hjertet denne gangen. Nå har jeg alle symptomer, så det er jo håp men har jo hatt BO før og da hadde jeg alle symptomer i mange uker også var det tomt likevel. Men vi får se kanskje får vi gode nyheter i morgen 😉 

Hjerner i blod…..

Symptomene har begynt å komme. Har ikke vært så veldig uvel ennå, men det skvulpet særdeles godt da jeg kom over disse blodige hjernene på Nille da jeg skulle kjøpe halloween godterier ;-D De var skikkelig ekle…og de ble ikke kjøpt inn..hvem orker å spise de lissom?? Jeg er ikke speiselt lettskremt av slikt vanligvis men i dag ble det litt i overkant. 

Jeg var fysio i dag og når han skulle knekke opp mellom skulderbladene, og han la tyngden på, fikk jeg svar på om puppa var vonde…jiz..my god det var vondt…

Jeg tok en handletur på Strømmen siden jeg var alene hjemme, men etter 1 times rusling (vi snakker meget sakte) var magen veldig vond så jeg måtte hjem. Lurer på hvordan dette skal gå når jeg skal løpe rundt på jobb hele dagen….

Så da har jeg fått vondt i puppene, strekking i magen, litt uvelhet (vil ikke kalle det kvalme), og tett nese….det er de symptonene jeg pleier å ha…og det er helt greit ;-D ;-D

 

Da ble det stigning i HCG….

Siden ultralyd på fredag har vi ikke vært optimister. Men hadde bestemt meg for å teste i dag tidlig. Vi var på fest i går og jeg sov veldig dårlig. Så det endte med at jeg måtte på do flere ganger i løpet av natten. Så var litt usikker på om det var noe vits i å teste. Men tenke shit au…en test fra eller til….

Så overaskelsen ble stor da det kom Gravid 3+. Altså da skal det være over 3 uker sien befruktning eller over 2000 i HCG. Så da har det vært en stigning. I forsøket i Riga fikk jeg ikke 3+ før en uke senere. Så dette er jo positivt. Feirer ikke før vi har sett hjerteslag men ble hvert fall litt mindre bekymret.

Denne gangen er ALT annerledes. Fortsatt nesten ikke symptomer. Men mer “drag” i magen, ganske vondt til tider. Det er som menssmerter. Men tror det er bare livmor som vider seg ut. I dag har jeg gått mye i skogen, det var kjempedeilig. Kjenner nesten ikke smerter i nakken når jeg er i skogen. Jeg gikk for å ta inn noen O-Poster også, men da hadde jeg nok gått litt fort så da fikk jeg mer murringer.Blir bare litt ivrig ;-D  Godt å ligge på sofaen nå 😉 

Det blir noen lange dager frem til neste ul på torsdag eller fredag. Men får nok tiden til å gå 😉

Ett anlegg, foreløpig tom eggpose.

Dette bildet er ikke av meg, men et som ligner. 

Har vært på ultralyd nå. Han fant ett anlegg, men det er mulig det var for tidlig for å se noe inni eggposen. Vi kunne ikke se noe, ei heller noe hjertetslag.

Han fant ikke ut hvor blødningen kom fra. Og nå har den stoppet, bare litt brunlig igjen. I og med at jeg ikke har noe symptomer denne gangen, er det lite trolig at det blir noe positivt her. Men har lest mange historier om at de har funnet hjerte en uke senere. Så har ikke gitt helt opp ennå da. Men har jo vært igjennom dette mange ganger nå så klarer ikke helt å være optimist.

Vi skal dit om en uke, torsdag eller fredag. Så da får vi se da om det har utviklet seg noe. Det var jo ikke slik jeg ville ha bursdagen min, men nå må jeg glede meg over familien som kommer på besøk for å spise middag. Godt jeg lagde den i går, det hadde blitt tungt nå 😉

Ønsker dere alle en god helg ♥