Emil straks 1 år

Da har det straks gått et år siden Emil ble født. Mye har skjedd og det er travle dager. Jeg begynner på jobb i morgen. og det skal bli så deilig. Nå trenger jeg “spacen” min tilbake.

Han går nå rundt bord og stoler. Men tør ikke å slippe helt ennå. Men det kommer nok snart. 3 tenner har det blitt så langt, men føler det kommer mange på kort tid nå. Han sikler ekstremt og er mye sur. Det er nok slitsomt for en liten kar.

Vi har vært på besøksdag i barnehagen. Det var kjempespennende. Han var jo mye høyere enn de barna på samme alder. Litt rart da han har de korteste foreldra ;-D Dagen ble slitsom og han sovnet veldig raskt etterpå og sov lenge. Emil og pappa skal dit en gang til før sommeren. Også begynner han 19.august.

(Denne nye bloggportalen er helt håpløs vanskelig å navigere på. Så fikk ikke snudd bilde)

Storebror er den store helten og Emil elsker ham. Han kommer hjem fra jobb og leker og synes dette er stas. De har stor glede av hverandre.

Jeg har gått ned 15 kg siden jul. Har nok gått ned mer men har bygget mye muskler og det veier mer enn fett. En dame kan legge på seg opptil 6 kg muskler i løpet av et år med styrketrening. Men målene har krympet kraftig og jeg er veldig fornøyd. Nå gjenstår det bare målet om 100 kg i markløft før bryllupet. Er på god vei men har litt igjen 😉 Det er jo litt vanskeligere når man blir mindre. Da klarer man ikke så mye (derav vektklasser i vektløftning).

Håper jeg klarer å få til et innlegg fra 1 års bursdagen som vi feirer neste helg 😉

Ønsker dere god sommer så lenge.