Hey bloggen….

Jeg har store planer om bloggskriving hver eneste dag og kveld. Men når klokka blir 20 på kvelden er jeg helt skutt og orker rett og slett ikke. Men jeg går rundt med dårlig samvittighet hele tiden for dette. Jeg har vel også hatt planer om å starte en ny blogg, men tiden får vise. Jeg vet ikke helt hva jeg kan tilføre denne bloggen lenger da ønske er oppfylt og denne delen av livet går videre. 

Bildet over av Emil har blitt forstørret som gave til svigers. Ellers driver jeg med valg av julekortbilder akkurat nå. 

Ellers har jeg begynt med dekktrening. Dvs å gå med staver med sæle og gamle bildekk bak. Det er kjempetungt og faktisk ganske gøy. I morgen skal jeg gå Kongeveien (nettopp kårte til norges fineste tursti). Hvis det ikke regner altfor mye når jeg får kommet meg ut. 

Ellers har det vært Black friday…fikk mye på supre tilbud. Nye sko, klær, treningsutstyr osv.

Vi skal i rakfisklag om en uke. Da skal svigers være barnepike igjen. Emil har vært syk de siste dagene. Han har vært ganske forkjølet. Ikke så rart da både jeg og sambo har vært veldig forkjølet. Sambo har hatt det værst. Han har hosta så forferdelig. Emil hoster litt men er vel mest tett i nesa. Han sover ganske godt på natta. Han kan våkne noen ganger kl 04-05 tiden men da gir jeg en flaske melk også sovner han igjen. Men stort sett våkner han mellom 6-7 om morgenen. Da er han våken en time så sovner han igjen. Noen ganger velger jeg å sove litt på sofaen selv, men som oftest tar jeg morgen rutiner da mens han sover. Han sover bare små dupper av ca 20 min siden han sover såpass godt på natta. Så det blir mye sutring mellom duppene. Jeg får ikke gjort stort. Og nå når han har vært syk har jeg ikke kunnet gå ut av synsfeltet hans da blir det bare grining. 

Jeg har bakt litt i det siste. Krydder kake, formkake med sitron, serinakaker og har planer om kransekakestenger med sjokolade. Men spørs om det blir mer hvis Emil holder på med sykdom. 

I dag har jeg kjøpt inn til pakkekalender til største sønnen, min datter har fått med sin til byen 😉

Jeg meldte meg på mammatrening frem til jul, og nå har jeg meldt meg inn på spenst (black friday tilbud det og). Utstyret hjemme begynner å bli stort i utvalg så det brukes flittig når jeg ikke kommer meg ut. 

På onsdag til uken skal vi på Ahus for å sjekke tungebåndet igjen. Torsdag skal vi inn til Oslo for å vise frem gullungen til Dr Olga fra Ava Peter. Det blir stas 😉

Vi snakkes <3