Ny plan på gang ;-)


Da har jeg snakket med legen på Maigaard. Han kunne ikke forstå hvorfor det ikke ble noe befruktning denne gangen. Eggene så fine ut og sædprøven var langt over gjennomsnittet bra i forhold til hva som vanligvis blir levert. (Det er jo ikke værst ). Vi har jo vært gravide mange ganger, men det kunne hende at membranen var for tykk til at sædcellene kom gjennom.

Vi skal bare fortsette med det samme menstruasjonen kommer. Men går tilbake til Gonal-F men 300iu dose pr dag istedet for 225iu. Da vi hadde ganske bra resultater med det. 

Vi kunne ikke forvente å få ut mer enn 2-4 egg, men vi skal ta både ISCI (microinseminasjon) og AHA Hatching (Etser hull på mebranen slik at egget fester seg lettere).

Så da blir det ny tur til Århus i slutten av oktober 😉

Dette forsøket teller vel ikke….


Kontrakten sier at “Kontrakt på 3 behandlinger giver ret til op til 3 gennemførte behandlinger med ægoplægning eller i alt 5 påbegyndte behandlinger.”.

Så det vil si at denne behandlingen ikke gjelder da det ikke ble satt egg tilbake, dette var positivt. Da slipper man å bli stresset fordi man bare har 1 forsøk igjen.

Da er det jo håp enda da. Vi har jo lyst til å kjøre på med både microinseminasjon (ISCI, de hjelper sædcellen inn i egget) og hatching (De etser hull på membranen for at det lettere skal feste seg), fordi vi føler at tiden løper fra oss. Har sendt mail til Maigaard med masse spørsmål i dag så får vi se hva John Kirk svarer på det 😉

Jeg må fyke av gårde for å hente bunaden som har blitt sydd ut for bunadsbryllup i Lom (som gjester da hi hi ).

Så da blir det fest og moro og fjelltur neste helg, må jo ha det litt moro opp i dette også ;-D

Skuffet igjen…ingen befrukting denne gang :-(


Vi var så positive denne gangen….alt lå til rette….men skuffelsen var enorm. Alt dette for ingenting 🙁

Vi fikk ut 2 egg men det skjedde ingen befruktning, og legen vet bare ikke hvorfor. Alt så fint ut, eggene var fine, sædprøven var fin…men det gikk ikke.

Vi vil bare hjem men Maigaard ville ha et møte med oss i morgen. Så lurer på hva de vil ha møte om. 

Vi lurer på hvorfor de ikke bare gjennom fører all disponibel behandling med en gang, ivf, isci, hatching osv…i og med at vi er eldre og alt er vanskeligere.

Det er tungt og igjen gå igjennom dette. All medisinering, svettetokter, humørsvingninger og vondter og ikke minst kostnadene ved å reise ned hit mange ganger.

Men vi reiser oss jo igjen, vi vil jo prøve en siste gang….men nå er alt bare trist 🙁

Nervøsiteten lå tykt utenpå meg…fikk ut 2 egg, håper et av dem er gullegget ;-)


Jeg var like nervøs denne gangen. Men fikk smertestillende og beroligende når jeg kom. Kjente jeg ble ganske sløv. Så bar det inn til blodprøver for begge to. Hepatittprøver må alle ta som har mistet en gang. Men de prøvene var negative hjemme i Norge så de er jeg ikke så bekymret for.

Mannen måtte også levere inn ny sædprøve. Det gikk veldig fint og prøven var fin.

Så fikk jeg mer smertestillende i armen og legen begynte å se etter egg. Han fant bare tomme poser på høyre side men fant gudskjelov 2 egg på venste. De lå litt dumt til så sykepleierne måtte trykke ganske hardt på magen min mens han tok ut egg….aauu ;-(

Jeg sov et par timer etterpå, sikkert kjedelig for sambo å vente men han hadde med både bok og blader å lese i 😉

Nå sitter jeg på hotellrommet og slapper av (tok akkurat mer smertestillende), men han er å tar en spinningøkt så ikke Birken formen daler for mye, må jo få med oss den også 😉

I morgen skal vi ringe inn og få svar på om 0,1 eller 2 egg har blitt befruketet..det blir lange timer…

Så starter jeg på medisiner som skal gjøre det lettest mulig for egget å klore seg fast. Innsett blir onsdag eller torsdag. Så vi får kose oss så lenge vi kan og derretter hjem for å ruge, ruge , ruge…:-)

Dagen før dagen ;-)


Ja nå sitter vi her dagen før egguttak nr 2 på forsøk nr 2. Veldig spent på hvor mange egg som kommer ut. Men vi koser oss med god mat og shopping. Skal ta en liten løpetur snart, fordi det blir min siste på noen uker. Må ta det litt med ro etter innsett.

Denne gangen leverer Århus med strålende vær…det var det ikke forrige gang, da hølja det ned hele tiden…;-)

Magen er litt oppblåst etter siste sprøyte på båten i går og jeg gruer meg litt for uttaket i morgen da det gjør ganske vondt selv med en del smertestillende.

Vi må opp ganske tidlig i morgen, jeg skal faste før behandlingen. Formen var ikke så verst etter uttak sist helt til smertestillende gikk ut av kroppen ;-))

Vi får svar på tirsdag midt på dagen ang hvor mange egg som har blitt befruktet.

Slimhinnen var tykk og fin så nå er vi klare for avreise Danmark i morgen ;-)


Da har jeg vært hos Dr. Huseby og da ble beskjeden at jeg skulle ta Menopur i 2 ekstra dager for å modne eggene ekstra godt. Livmorslimhinnen var veldig tykk og fin, 10 mm og det er visst helt perfekt. Dette var mye bedre vilkår enn forrige gang. Så nå hadde han troen 😉

Båt og hotell er bestilt, så da kan vi glede oss til litt kjærestetid opp i alt sammen. Gleder meg til å trene litt (hverftall på søndag), spise god mat og shoppe litt. Pent vær er det også spådd.

Jeg begynner å bli ganske sliten nå av alt som skal huskes på av medisiner til forskjellige dager og klokkeslett. Jeg sover dårlig og tar lett til tårene. Men nå er det snart over og vi håper dette klaffer nå. Godt det er mye moro i ukene fremover. Birken, gjester i bryllup i Lom osv 😉 Da kan tankene vandre på andre ting og det er bra.

Ha en strålende dag videre 😉

Menopur sprøyter…


I dag var dagen da jeg skulle bruke Menopur 300 iu. Jeg skal ta dette i 3 dager først, så se hvordan eggene har modnet og kanskje trenger jeg en dose til.

Jeg startet med å blande begge sprøytene oppi pulveret. Derretter trakk jeg opp 300iu i en sprøyte som fulgte med i esken. Denne sprøyten var litt rar. Den kom liksom ikke så lett gjennom huden. Måtte trykke ganske hardt for å penetrere huden. Det svei en del, og det gjorde det en god stund etterpå også. Plutselig var alle svettetokter borte som dugg for solen…..hærlig 😉

Disse sprøytene er viktige å ta til samme tid hver dag. Så i morgen må jeg gjøre det på jobb. Godt det snart er over og håper at vi lykkes. Kjenner allerede murring i sidene i magen…kanskje vokser eggene fort ;-P

Vi skal Dr.Huseby på torsdag for å se på eggene. Så håper vi å dure ned til Danmark i løpet av helgen;-) Gleder meg til gode middager og deilig shopping ;-P

Da har sprøytene begynt ;-)


Da “svei” jeg av 6500,- i dag tidlig..;-) Elonva depotsprøyte, det betyr at den posjonerer ut litt og litt virkestoff hver dag i en uke. Den settes i magen. Nålen var veldig liten og tynn så jeg kjente ingenting 😉 Alle hormon medisiner er veldig dyre, så får håpe dette gjør susen for å modne eggene….7-8 i tallet i følge Huseby.


Det var en fiks liten sak som når jeg var ferdig og slapp trykket så forsvant nålen helt inn i hylsen. Skal du gjøre dette finnes mange videoer på youtube som viser hvordan.

Da får vi håpe at svettetoktene gir seg litt. På mandag neste uke er det Menopur som står for tur. Den skal blandes av meg, det blir spennede om jeg får til men har sett på youtube så tror det skal gå bra 😉

 


Jeg har fått veldig tidlig bursdagsgave, nytt kamera som jeg har “sikla” på lenge. Så da kjøpte samboeren det til meg (oss) håper jo og ta mange fine bilder etterhvert av både store og små ;-P  Skal ta det med til Århus og ta noen fine bilder der 😉

Mensen, hodepine og syke svettetokter :(


Denne gangen er hodepinen værre enn forrige gang. Nesesprayen Suprecur gjør at jeg får hodepine og syke svettetokter. Det er skikkelig ille, jeg kan faktisk kjenne at svetten står ut av huden og jeg blir kliss klass våt, særlig i nakken og ryggen. Og det kommer så fryktelig fort at står man blandt folk får jeg nesten litt panikk. Jeg svetter så vanvittig i ansiktet at makeupen skiller seg på huden. Det beste er egentlig å trene, hver dag så man får ut litt ekstra. Det føles hvertfall sånn 😉 Og dette holder på i ca 3 uker til….jizes ;-))

Mensen kom akkurat på dag 28. Men Maigaard mener at jeg skal følge samme plan som oppsatt. Da blir første sprøytestikk om en uke.Elonva Depotsprøyte…det betyr at den slipper ut litt og litt hormoner hver dag i kroppen. Men jeg slipper å stikke mer enn en gang. Så derretter begynner stikking hver dag med Menopur 😉 Spent på hva de gjør med kroppen min.

I morgen skal jeg sykle i Nordmarka med ei veninne, det blir sikkert kjempefint. 6 mil…tror hun blir mer sliten enn meg ;-))) Men hun skal sykle birken, så får vel få henne igang. Jeg har gjort det flere ganger, men nå er det satt på vent pga vårt “proskjekt”  😉

Har vært på smerteklinikk i dag og satt sprøyter i nakken pga slitasje og prolaps. Spent på evnt svangerskap uten smertestillende…men skal nok få det til 😉