Tidenes julegave…..;-)

Vi hadde sendt papirer til Praha for eggdonasjon. Jeg spurte Maigaard om noen testsvar….så ringte klinikksjefen og sa at hun hadde en dansk donor til oss om 3 uker. FOR EN LYKKE….

Kanskje 2016 blir vårt år <3

Så rundt 15-18 januar blir det eggdonasjon i Danmark. Men der setter de kun inn et egg av gangen.

Jeg gleder mer villt nå, 3 uker er ikke lenge, i Praha sa de 3-4 mnd…jeg er i lykkerus 😉

Nå er papirer om eggdonasjon sendt ;-)

Det ble veldig tøft psykisk etter siste (vi har egentlig ett igjen) forsøk i Danmark. Jeg har grått VELDIG mye. Bare noen så på meg så kom tårene. Jeg skulle ikke vært på jobb noen dager etter denne perioden. Da jeg forsto at jeg hadde mistet troen på at det skulle gå, var det som å få hjertet revet ut. Å kjenne på følelsen at du ikke klarer å gi din kjære et barn er tungt å bære. Det er fryktelig sårt, jeg blir skuffet og sint på meg selv. Jeg som alltid mestrer alt…men ikke dette, det er ikke til å holde ut.

Jeg tar hormon behandling svært hardt og jeg har sagt jeg ikke orker en siste gang i Danmark selv om vi har betalt for det. 

Så vi går for eggdonasjon, succesraten er på hele 68 % og det er jo LITT bedre enn 2% ved IVF.

Papirene som skulle sendes inn var velig vanskelig å forstå. Vi fikk faktisk ikke svart på alle spørsmålene. Men vi må ta alle mulige tester på nytt, vi må bare få en liste over dem. Nå håper vi de finner en donor raskt så vi kan reise til Gennet i Praha for å bli foreldre der 😉

Jeg er bare så utrolig UTÅLMODIG……!!!!

Enn så lenge må vi kose oss i jula og se hva som skjer på nyåret 😉 Gleder meg til jul 😉

Jeg gråter av skuffelse….

Damen i andre enden kunne ikke gi oss gode nyheter, dessverre. Egget hadde ikke begynt å dele seg som det skulle. Det hadde begynt fint med en hinne som forandrer seg inne fire timer men så stoppet det opp. 

Jeg var så optismistisk med den nye medisinen og alt ;( men jeg har grått i over en halv time nå, skuffelsen er ENORM. Skuffelsen er stor over å ikke kunne gi den jeg elsker et barn. Det er mitt største ønske (utenom at mine store barn har det bra selvsagt). Vi har fortsatt et forsøk igjen. Akkurat nå er ikke det så fristende, men jeg gjør jo alt for å få dette til. 

Takk til min største støtte…min elskede Ø. <3 <3 <3

Om 3 timer får vi vite om egget er befruktet…

Vi ble litt skuffet når vi fikk bare ut et flott egg, de andre var bare eggposer (tomme). Men kanskje er dette gullegget. Timene snegler seg av sted. Jeg håper så inderlig at det har begynt å dele seg slik at vi kan få en den største gaven vi ønsker oss….vår egen baby <3.

Vi skal ringe inn kl 13.30 og det er godt det er bra shopping her, selv om det er dyrt, pga kursen…veldig mye dyrere men vi shopper litt likevel ;-D

DETTE ER SÅ SPENNENDE…..;-)

Endelig ankommet Århus ;-)

Dette har vært et slitsomt forsøk selv om det har vært kort protokoll. Dagene har gått fryktelig sakte og jeg har vært utrolig sliten. Jeg har “sniktatt” for mye medisin og det har gitt resultater på antall egg. Hverftall mente legen i norge at det var et stort fint på høyre side og kanskje 2 på venstre men usikker på om de ble store nok til i morgen.

Jeg har vært på scanning 2 ganger denne uken, først på mandag, og så på onsdag. De ringte ikke fra Maigaard før kl 14 på onsdag og vi fikk det travelt med å pakke og bestille båt og hotell. Var ikke ledig på vårt faste hotell men det ble Scandic og det var like bra som Radisson. Det var høy sjø over havet denne gangen så jeg var glad jeg tok en sjøsyketablett for det gynget godt.

Så har vi kost oss med god mat og julegaveshopping. Fant mange nye butikker (kjempefine). Vært på Marc Jacobs og kjøpt julegaver og litt til meg selv.


Handlet meg litt sminke fra Mac og skal prøve pudderet fra Youngblood. Det blir spennende 😉

Kom over en speialbutikk med sjokolade, gikk amok der også he he.

Er veldig spent på morgendagen. Nå skal vi ut å spise middag for jeg skal faste fra midnatt og helt til etter uttak. Jeg kan nesten ikke vente med å få vite hvor mange egg som kan brukes. Er veldig redd for å bli skuffet denne gangen også. 

Egguttak kl 10 i morgen….timene snegler seg av sted selv om jeg gruer meg for smertene.

Får tenke at det er lønn i morgen og jeg skal kjøpe meg noe fint etter uttak 😉

“Nu kjör vi…..” Ønsker meg disse til jul….


Nå håper jeg virkelig at vi lykkes med dette fjerde forsøket vårt på å bli foreldre til en liten gullklump 😉 Det jeg ønsker meg til jul er en positiv test. Hvis vi får ut flere egg og vi velger å sette tilbake 2 håper jeg faktisk på tvilinger, er jo gæærn som sier det men da er vi ferdig med det ;-D Da har de hverandre når vi blir gamle 😉

Jeg har gått på Pergotime 1 tablett morgen og 1 kveld i fem dager. Så skulle jeg gå på  Gonal F 225IU i 4-5 dager MEN jeg bestemte meg for å øke dosen på egen hånd. Skal man komme noe sted må man gjøra det sjæl sier jeg….så jeg økte dosen til 300IU pr dag. Det holder nesten akkurat i 5 dager.Det mangler litt til siste dagen men det tror jeg går fint. Dette sier jeg ingenting om til legene da ;-P Sjansen for overstimulering er svært liten når jeg er så gammel og har så lite egg igjen, kanskje jeg får ut ett egg ekstra 😉

Så da har jeg jo lurt og lurt på når vi må reise, litt vanskelig å planlegge med kort protokoll. Men jeg fikk roet meg ned da jeg hørte at klinikken er åpne på lørdager og at det er personell der på søndager for å se på eggene.

Så da tror de at jeg mest sannsynelig skal ta ut eggene på fredag (tidligst torsdag), men det får jeg vite etter scanning på mandag. Så blir det ikke innsett før på mandag 14.12.

Da blir det flere dager til shopping da….det er jo ikke det værste som kunne skje akkurat i Århus he he

Så da blir det nok båten til Danmark onsdag kveld. Jeg gleder og gruer meg. Gleder meg til kjærestetur og gruer meg til uttak og beskjed om befruktning.

Vi skal ha hele familien (11 i tallet) på julemiddag, det kan jo by på problemer når jeg skal ta det med ro, men får få med meg resten av gjengen i huset på teamarbeid så går det nok bra 😉