Vi prøver igjen, nytt forsøk i oktober ;-)

Nå er det 1 1/2 uke siden aborten. Kroppen begynner å føles fin igjen. Men det er vondere og vondere for hver gang både fysisk og psykisk. Men å komme i trening igjen er god terapi. Hvertfall for meg.

Vi er i dialog med Barcelona igjen og estimert nytt forsøk er i oktober. Da legen mente at livmoren trenger 2 sykluser for å hele skikkelig. Slik at den er klar for å ta imot egg igjen.

Det blir spennende og atter prøve igjen. Regner med at vi setter tilbake 2 egg også denne gangen.

Så da blir tålmodigheten satt på prøve igjen. Det blir lenge å vente men må bare holde ut 😉

Jeg må til Huseby for å sjekke at alt er ute, men må vente til han er tilbake fra ferie 😉

Nå skal vi kose oss på Orientering 5-Dagers i Salen i Sverige. Litt annet å tenke på og veldig sosialt 😉

Kankje blir det eggdonasjon i september…;-)

Denne gangen var aborten veldig vond. Føles nesten som om det blir vondere og vondere for hver gang. Men nå er smertene over selv om blødningen nok vil vare noen dager til. Jeg har sendt mail til Barcelona IVF ang nytt forsøk, men Lydia vår koordinator har ferie. Jeg er jo veldig spent på hva de sier denne gangen. Om vi kan starte på første mens eller om vi må vente til andre mens begynner. Men håper at det blir forsøk i løpet av september. Da blir det årets beste julegave hvis det går bra;-)

I dag løp jeg en runde i skogen på 13 km, noe som var litt langt, tatt i betraktning akkurat ferdig med abort med stort blodtap og ikke trent noe de siste 3 månedene. Jeg ble veldig sliten. Men jeg vil ha kroppen min tilbake så fort som mulig. Det er ikke moro å plutselig skulle legge bort gravidklærne og hoppe inn i vanlige klær når man har gått opp 4 kg…det blir rett og slett umulig og veldig deprimerende 🙁

Men gir meg ikke, i morgen skal jeg ut på sykkeltur med min kjære, det gleder jeg meg til, da får man sortert tankene litt. Noen mil på sykkelsete blir deilig i strålende sol 😉

Nå gleder jeg meg til en uke med O-Løp i sverige med 17000 løpere, veldig sosialt og litt konkuranse. Jeg er jo helt nybegynner men sambo er spesialist på dette og hjelper meg nok masse.

Venter i spenning på mail fra Barcelona, er jo utålmodig som vanlig ;-P

Babyen/fosteret var dødt….:(

Vi kom til Lilleliv i København på mandag morgen. Da var også beskjeden om at vi måtte bestille time for NIFTY test. Men litt irriterte som vi var, og etter litt press om at vi hadde reist fra Norge og flyttet både fly og hotell for å få tatt testen, skulle de hjelpe oss.

Men når legen utførte ultralyden, så vi ganske fort at babyen var død. Det var ingen hjerte som slo 🙁

Hun beklagde og vi fikk pengene tilbake.

Da var vi veldig triste og jeg gråt litt. Vi var

veldig stille en lang stund. Vi gikk litt egne tanker. Flyturen hjem gikk litt tungt.

I dag tirsdag har jeg vært på Ahus og har fått modningspille (Mifegyn) som skal starte prosessen med abort. På torsdag skal jeg sette 4 abortpiller i skjeden. Da tar det 5-6 timer før det kommer ut. Håper det går litt lettere denne gangen enn forrige gang.

Legen på Ahus mente at de hadde stoppet opp 8+3 og jeg var jo 10+1 i dag så da har jeg gått med død baby noen uker.

Så nå ser vi frem mot neste forsøk med eggdonasjon i Barcelona i løpet av høsten..

Dette var jo litt forventet med hjemmelaget men man håper jo alltid. Og det er like trist…

Skuffet…de tok ikke testen i helgene……

Vi gikk helt ned til Lilleliv klinikken. Jeg var i veldig dårlig form, kvalm og svimmel. Det var bare 1 foran oss i køen. MEN når vi skulle bestille sa de at de ikke tok denne prøven i helgene fordi ikke posten ble hentet i helgene og at denne prøven måtte sendes fersk. Dette finner jeg ingeting om på sidene deres…:(

Jeg hadde jo gledet meg til ultralyd også….

Så da var skuffelsen stor, men sambo bare ombestillte fly og hotel, så da blir vi til mandag. Tar prøven mandag morgen og reiser på hytta mandag kveld.

“Alt ordner seg” sier sambo….<3 <3 <3

Vi reiser til københavn for å ta NIPT test….

Vi skulle bare til køben på kosetur, men jeg er jo veldig bekymret for om dette går bra. Så jeg fikk tips om at det gikk an å ta en test i København, som er helt ufarlig både for meg og barnet. Det er en blodprøve som blir sendt til USA. Den fanger opp DNA fra fosteret som flyter rundt i mitt blod. De tar også en kjapp ultralyd for å se om det er liv. Den er kjempedyr, 4700,- men det er det verdt. Denne prøven er mye sikrere enn Duotesten hjemme i norge (selv om vi tar den også).  Vi får også vite kjønn hvis vi vil. Testen er klar innen 7-12 dager. 

Vi har bestemt oss for å ikke gjennomføre et svangerskap hvis det indikerer en kromosomfeil. Ikke fordi ikke alle barn har rett til et liv….men fordi det ville vært svært urettferdig ovenfor dette barnets søsken (mine barn) og våre søsken, som vil føle et ansvar ovenfor dette mennesket. Dette er jo vårt valg om å få barn så sent. Og det kan ikke belastes andre enn oss å ha et barn med store ekstra behov. Hvis vi skulle falle fra tidligere enn antatt må vi ha et barn som kan klare seg selv. Jeg vil ikke legge dette ansvaret på mine barn. Dette er vårt synspunkt og valg. Men har full forståelse for de som velger anderledes enn oss. 

Jeg har hatt et barn med ekstra behov og vet hva dette innebærer. Det er fullstendig selvutslettende og fryktelig krevende, det er jeg ikke redd for å innrømme. Jeg sliter jo fortsatt med dette barnet selv om det er 16 år. Mange kamper og bekymringer. Selv om dette er ikke noe kromosomfeil eller alvorlige greier. Men mer adferdsproblemer, kanskje etter en tøff fødsel…noe vi aldri får svar på….

Men jeg gleder meg til København tur. Både for å få se babyen på nytt og så skal vi kose oss, spise god mat, shoppe litt og bare nyte tiden sammen med den jeg elsker. <3 <3 <3