Brainfog!!

Du veit du er et tåkehue når du går ut for å hente posten og tar deg selv i å åpne søplekassa for å finne  den….

Du veit du er et tåkehue når du skriver navnet på ei nettside du skal sjekke ut som passord på pc’n….

Dette er bare noen ting som skjer i heimen om dagen. Var på kurs i går og i dag er jeg helt utslitt.  

 

Var på møte med NAV forrige dagen, og sjefen min kunne ikke være med så da måtte regionssjef steppe inn. Jeg visste hun var knallhard så jeg måtte stramme meg opp. Det gikk som forventet, hun ville at jeg skulle si fra meg stillingen min og gå ned i prosent…what!!! Her har jeg jobbet som selvstendig næringsdrivende nesten hele livet. Jeg har ikke hatt 1 sykedag, ei heller svangerskapspermisjon med lønn.Nei  jeg dro med ungene på jobb jeg…en uke etter fødsel og jobbet!!

Jeg hadde min første sykedag etter fyllte 42. Jeg har aldri benyttet nav til noe som helst og nå når livet butter litt imot så er det ingen kjære mor!! Jeg har jo levd med smerter i over 15 år men jeg har tatt ei pille og gått på jobb. Men jeg er bare et menneske som til slutt må kaste inn håndkleet for en stund.

Også kom forslaget om å skifte til et annet apotek et stykke unna. Det vil jo ikke hjelpe særlig mye egentlig. Blir mer stress av det. Men jeg sto opp for meg selv og sa dette er for tidlig!! Jeg har helt til desember som er maksdato for å finne ut hva som kan hjelpe meg til en bedre hverdag. Hun lurte på om jeg kunne komme og jobbe noen timer om dagen selv om jeg var sykemeldt, som en aktiv sykemelding på gode dager. Og jeg klarer jo ikke si nei, så jeg sa jo at det kunne jeg sikkert klare. Det var jo regionssjefen min som styrte hele showet…. Men legen min tok meg i forsvar og sa at vi vet ikke når hun kan klare å jobbe igjen men sa at vi kunne prøve dette litt for å se hvordan det gikk. 

Når møtet var ferdig, tok legen meg til siden og sa at jeg aldri måtte finne på å si fra meg stillingen min og at jeg var tøff som sa tydelig ifra. 

Men gode dager, vet jo aldri når de kommer…hodepinen er jo alltid tilstede og migrene anfall kan jo komme på 10 min. 

Det er jo bare å håpe at neste botoxrunde blir bedre 😉 

Nå skal jeg manne meg opp, kaste innpå en tablett, gå i dusjen og møte en god veninne til middag og Dora show. Dette har jeg gledet meg lenge til 😉

 

Ny plan fra Barcelona

I dag kom det ny plan allerede fra Barcelona. 

Jeg skal ta siste p-pille neste fredag (7.april), når jeg stopper med de kommer ny mens etter 3-5 dager. Jeg skal til Huseby for å sjekke slimhinne dag 7-9 i syklus. Det går akkurat over påske. 

Sist gang vi hadde ferskforsøk trengte donor 14 dager med stimulering. Spennende å se hva denne donoren trenger. Det er fare for at det blir innsett akkurat på 1.mai, men håper ikke det da det er “Arbeidernes dag” også i Spania. Så da er vel alt stengt. Men de koordinerer vel det tenker jeg. Sist gang ble det innsett 3 uker etter at mensen kom men dette kommer helt an på hvor mange dager donor trenger med stimuli. Vi vil jo ha ut flest mulig gode egg. 

Lurer på hvordan donor er denne gangen. Er hun litt anderledes i fargene, kortere, lengre, det eneste sikre er kanskje de blå øynene….lurer på hvor gammel hun er…..akkurat nå er det viktigst at eggene hennes er gode. 

Godt det er påske snart så vi får andre ting å tenke på 😉

En liten seier i dag, jeg kom meg ut og løp 8 km, det var deilig. Søndag og mandag (hittil) har vært gode. Med mindre smerter. Kanskje fordi jeg har kommet meg ut i skogen eller ned langs Glomma. Ingen tvil om at skogen er best, man kobler best av der. Men noen ganger er det lettvint å bare slenge på seg skoa og løpe.

På onsdag skal jeg møte med NAV. De vil ha et møte angående sykemeldingen min. Jeg er nervøs men tror det vil gå bra. 

På torsdag skal jeg egentlig på “Best for kunden”. Et seminar fyllt med kurs og stander i Boots Norge. Jeg skal på parallsesjoner “Halsbrann og egenomsorg” og “Reseptfrie legemidler mot sår hals”. Begge veldig interesante. Men er jo redd jeg skal gå helt i kjelleren etter dette. Men jeg vil så gjerne. Kanskje greit å komme seg litt ut av sofaen også, få litt andre inntrykk. Så jeg tror jeg velger å gå dit. 

Så på fredag skal jeg på noe jeg har gledet meg lenge til. Show med Dora Thorhallsdottir, “Familiegreier” sammen med ei veninne. 

Håper det blir en bra uke 😉

 

Helvetesuka….

Endelig ute i skogen. Dette har vært en forferdelig uke. Jeg har hatt sammenhengende migrene fra mandag. Har ikke orket noe som helst. Jeg er så sliten nå. Jeg vet ikke om det er ettervirkninger psykisk eller om det er nakken som er kilden. Jeg kan jo ikke lyve og si at dette ikke tar på selv om vi har vært lenge i gamet nå. Men det må man ha prøvd for å forstå. 

Jeg er smertefri når jeg blir varm av å løpe i skogen. Så i dag tvang jeg meg ut. Det var jo så deilig, i finværet. Jeg tok meg til og med 5 minutter på en krakk langt til skogs. Det var så deilig i total stillhet. 

Jeg savner å bruke kroppen som jeg vil. Savner sykkelturene med min kjære, savner løpeturene og orienteringsturene. Men jeg håper jo at vi får til dette senere når formen blir bedre. 

Jeg har et mål for neste uke: Jeg skal ut i skogen hver dag for å se om jeg blir bedre. Det er litt uvant for meg da jeg er vant til å trene mye. Og litt uvant for de jeg kjenner, for det synes jo ikke at jeg er syk. Jeg føler meg som en hypokonder, men jeg er jo ikke det. Jeg gleder meg til botox runde nr 2 da de sier at man må være tålmodig. Og det ikke virker skikkelig før 2. og 3. gang. Og det går jo 3 mnd mellom hver gang man tar injeksjoner. 

Da er det bare å håpe på finvær neste uke så det blir lettere å komme seg ut. Jeg må i møte med NAV på onsdag pga sykemelding over lang tid. Legen min skal være med så da går det nok fint 😉

Jeg gir oss dette året….

Diamonds 2017
Jeg gir oss dette året for å klare målet om å få barn. På grunn av min helse kan jeg ikke holde på “forever” med dette. Så jeg har gitt uttrykk for dette til sambo. Jeg kommer til å gjøre et ferskforsøk og et fryseforsøk til (håper ikke jeg trenger det siste). Denne prossessen er nok mye underliggende stress som fører til alle “vondtene” som bare blir værre og værre. Nå har jeg migrene anfall 2-3 ganger i uken. Og sterk hodepine alle andre dager hele tiden, jeg får aldri “fri”…

Jeg er nå sykemeldt 100% på grunn av hodepinen. Jeg vil jo gjerne jobbe, men slik det er nå fungerer jeg ikke i det hele tatt. Og mange vil sikkert spørre seg selv , hvorfor gjør hun dette mot seg selv?? Jo fordi jeg elsker min kjære sambo så høyt at jeg vil gå gjennom ild og vann for å klare dette. <3<3<3 Jeg har jo fått en fantastisk gave av ham…hans kjærlighet <3 

Det var vondt å si at jeg ville sette en strek et sted men jeg bare måtte. Og jeg blir knust hvis vi ikke får dette til. 

Jeg snakket med legen i Barcelona på telefon i går. Hun skulle finne en ny donor som ikke hadde hatt aborter før til meg. Så i dag startet blødningen og jeg skal antageligvis starte med p-pille i dag, men venter på beskjed.  

Håper dere heier meg frem som vanlig 😉 Godt å ha bloggen, fordi jeg må stadig gå tilbake for å se hva vi har gjort før, fordi jeg har slik en teflonhjerne ;-P

Jeg har forresten fått en kjempefin gave av min kjære, han er jo så snill. Han har sikkert dårlig samvittighet for alt jeg gjennomgår for ham. Det var forskudd på bursdagsgave (det er jo dritlenge til da men ha ha ) men den var stor…. Jeg har lenge ønsket meg tatovering med hårstrå på bryn, noe som er altfor dyrt for meg. Men nå fikk jeg det av ham…jeg er bare dritheldig <3

God helg til alle 😉
 

En god nyhet..


Som sagt så gir vi oss ikke. Jeg fikk mail sent i går kveld. Hun var ikke helt fornøyd med at jeg hadde tatt blodprøve 2 dager før jeg skulle, men jeg kjenner kroppen min. Jeg trodde det kom til å bli nytt ferskførsøk i slutten av mai, men jeg kunne begynne på p-pillen så fort jeg fikk mensen. Og den kommer nok ganske fort når jeg har sluttet på medisinene. 

Så da har jeg sett i boka for forrige forsøk. Der går det 5 uker fra p-pille start til innsett. Og det er jeg kjempeglad for. 5 uker går jo kjempefort 😉 Så da blir det i slutten av april….jiiipppiii 😉

Legen ved IVF Barcelona skal ringe eller skype i morgen for å gi detaljer om forsøket. 

Nå er jeg bare spent på om klinikken har en rest av sædprøven til sambo, det måtte koordinator sjekke opp. Fingers crossed x  😉

Jeg fant igjen disse p-pillene som jeg brukte sist. Hadde 23 igjen og det bør holde akkurat 😉
 

Det ble bekreftet negativt, men vi klarer ikke gi oss ennå

Vi er konkuranse mennesker, vi er ikke fornøyd med diplom for vel gjennomført!! Vi vil ha den gullmedaljen!!

Huseby ringte i dag og sa at svaret på blodprøven var negativ, dvs hcg under 5. Så dette funket ikke, dessverre. Vi har snakket om å bytte klinikk. Vi var innom Cube i Praha, og IVI i Russland. Men jeg er lite lysten på å ta flere tester, sende over alle papier, skype osv

Huseby anbefalte sterkt å fortsette på den samme klinikken, bare bytte donor. Så da får vi høre hva klinikken sier. Har allerede sendt mail. 

Jeg må nok ha mensen først (den vil komme så fort jeg slutter på medisinene), så kanskje i mai en gang hvis vi får det til. 

Neida…..

Jeg testet kl 04 i natt og kl 7 i dag tidlig…Det kom bare "Ikke gravid".

På søndag var jeg faktisk overbevist om at jeg var gravid med mange skyggegtester. Men siste test i dag (en early test som skal slå ut på 10 u/l) ga ingen utslag. Så jeg er overbevist om at blodprøven heller ikke gir resultater dessverre. Men legen skulle ringe meg i morgen tidlig.

Dette er et hardt slag da jeg blir jo alltid gravid, jeg klarer bare ikke beholde det..

Nå er vi litt i uvisse her. Skal vi gå for nytt fersk forsøk på samme klinikk? Vi har ikke tro på den eskimoen som ligger igjen i Barcelona. Skal vi orke å skifte klinikk igjen. De er litt styr med alt papirarbeidet og kanskje må vi vente lenge på nytt forsøk.

Hvis noen har noen gode forslag nå så kom med de 😉

Eller noen oppmuntrende ord, tas også imot med takk <3

Nå er det bare halmstrå igjen..

Jeg har testet 2 ganger i dag. Først kl 7 med strimmel. Nå er jeg tom for strimmel så kl 11.15 tok jeg en CB Early som skal slå ut på 10 u/l. Jeg synes jeg så en skygge men når sambo kom hjem fra joggetur så han ingenting på den. Han trodde det var ønsketenkning fra min side ;-D

Nå er det et halmstrå igjen. Ei på facebook gruppa hadde embyoadopsjon i fjor og testet mye. Hun fikk ikke positiv før dag 11. Jeg er på dag 9 i dag. 

Men nå har jeg en test igjen. Den må spares til i morgen. Da skal jeg jo også ta blodprøve så det er jo en sikker kilde. Det er en slitsom tid. Jeg hater uavklarte ting….dagene går uendedelig sakte og jeg er lei. 

Jeg har mye murringer i livmor. Så sånn sett skulle man tro at det var noe i gjære men det er kun halmstrå…

Forhåpentligvis får jeg svar fra ahus ut på dagen i morgen. Jeg prøver å dra inn så tidlig som mulig…

Altfor tidlig å teste?????

Jeg har fått veldig mange meldinger i dag om suksess historier der de har testet og testet og ikke fått positiv test. Så plutselig på rugedag 10/11/12 så ble det plutselig positiv. Alle sier at det er for tidlig å teste så tidlig med fryseforsøk. Jeg er visst bare på ruge dag 7 i dag så da er det bare å kutte ut denne testingen et par dager. Nå er jeg straks tom for tester uansett. Jeg har bare to Clearblue Digital og de er ikke veldig sensitive så de går ikke å bruke før helt nerme testdato.

Testdato er 22.mars, altså på onsdag. Men skal jo ta blodprøve på mandag og da vet vi sikkert uansett. 

Jeg tar helga og skrur på tålmodigheten igjen, kanskje det er gode nyheter på mandag 😉

Dette går nok ikke veien….

Neida…..etter en grusom natt med sterk migrene så jeg nesten ikke har sovet. Sto jeg opp kl 05 for å teste. Disse var som dere ser, like hvite. Så denne gangen  festet det seg ikke. Selvsagt kan det være at jeg tester veldig sent. Men kjenner på kroppen at dette ikke ligner noen graviditet, har jo litt erfaring nå…

I dag er jeg veldig skuffet selvsagt. Det legges mye krefter i denne prosessen. Både for kropp og hode. Man legger planer for lang tid fremover. 

Vet ikke helt hvor veien går herfra. Vi har fortsatt ett egg igjen i Barcelona men nå synes veien lang. Dette må fordøyes noen dager….

Jeg drar til frisøren for å muntre meg opp litt. Hjelper nok ikke stort men….trist i dag. 🙁

Vi var i et godt sig på Facebook gruppa med mange ny-gravide..ønsker alle dere masse lykke til videre. Nå er vi over 80 flotte damer på denne fine gruppa vår 😉

Ønsker alle en fin helg <3 og takk for at dere er interesert og følger meg <3