Neida, vi klarte det ikke med “homemade” metoden ;-D

Da venter jeg på mensen i dag….ingen positiv test, så da er det bare å planlegge Danmark igjen.  Forhåpentligvis begynner jeg på tabletter i  morgen (Pergotime),  i 5 dager. Derretter Gonal-F (uvisst hvor mange dager) for å modne mange egg. Håper på å få ut hvertfall 2-3 egg på denne måten. Så da får vi se om vi får en positiv test i julegave.

Nå sparer jeg penger til shopping i Århus. 

Så får vi se etter jul, blir det stor mage eller eggdonasjon. Det er et tema som må diskuteres en stund tror jeg. ;-P

Denne måneden prøver vi på “Homemade” ;-)

Denne måneden går jeg ikke på noen medisiner så da kan vi forsøke på “gamlemåten” 😉 😄

Har kjøpt en eggløsningstest av det enkle slaget med dobbel hormonindikator. Så da vet du…i dag slo ut i maksimal fertilitet…juhuuu ;-D

Så da får vi se om egget vil slippe seg ned i løpet av dagen så skal vi stå klare i kveld…:knis:

Blir jo spennende, hadde vært deilig å slippe å reise til Danmark rett før jul også, selv om jeg savner shoppinga der altså….blir blakk hver gang ;-))

Så da tar jeg meg en lang løpetur i påvente av “eggdumping”

Det sies at når LH stiger kommer egget 12-24 timer etter så da håper vi på treff i dag ;-P

Legen spurte om vi hadde vurdert eggdonasjon??


Jeg var hos legen og skulle fylle ut papirer til Helfo, da han sier: Har dere tenkt på hva dere gjør etter dette forsøket? Har dere tenkt på Eggdonasjon? Han tenker nok sitt om mine dårlige sjanser for å bli mor så sent. Eggene mine er jo dårlige, det vet vi…vi hadde ikke snakket mye om saken. Vi har jo lyst å føre våre gener videre. Men han sådde litt nysgjerrighet hos meg. Og jeg måtte selvsagt undersøke saken. Min sambo hadde ikke tenkt mye på det, men jeg hadde selvsagt googlet opp og ned, sendt mailer til flere klinikker før han rakk å heve øyebrynet ;-D. 

Vi ble enige om å gjøre ferdige våre forsøk i Danmark først, og se hva som kom ut av det. Eggdonasjon i Spania som legen mente var best er jo kjempedyrt men sambo mente at det var ikke det som skulle stoppe det. Det var andre kristerier som var viktigere. Han var jo søt da han sa at “Barnet kommer jo ikke til å ligne på deg….” <3

Jeg er jo usikker selv…kommer det til å være samme morsfølelsen for dette barnet selv om det ikke er mitt egg? Hva med arv…av sykdommer både fysiske og psykiske? Men kanskje det er eneste mulighet …et egg fra en ung dame som fester seg med en gang…hadde jo vært moro da 😉 Leser om mange lykkehistorier og tvillinger ved eggdonasjon. Det er veldig mange spørsmål som surrer i hue om dagen. Men nå er det snart Danmark for tur snart så får fokusere på det først 😉

4. prøverørsforsøk og kort regime ;-)


Da er ny medisin hentet. Denne gangen skal jeg ikke nedreguleres til overgangsalder men gå rett på sprøyter. Det blir spennende. Men denne gangen blir det vanskelig å planlegge, fordi jeg ikke helt vet når mensen kommer. Jeg skal starte på Pergotime på mensdag 2…i fem dager, derretter bruke Gonal F i noen dager.
Denne brukte jeg første gangen og fikk god egg med den. Skal bruke den 2-4 dager og derretter bruke Oraglutran for å hindre at egget “popper” ut før det skal.


Med kort regime er det vanskeligere å “time” uttak like godt som ved langt regime, da kan man bare bruke nesespray for å la eggene modne lenger og man kan lettere bestemme uttaksdag. Men blir nok uttak mellom 7-11 des. Skal bli deilig å slippe nesesprayen, den er slitsom med svettetokter og slitsmt å passe tidene. Men har brukt Pergotime før og det var ikke moro det heller…;) 

Tiden begynner å renne ut….jeg hadde ikke trodd dette ville trekke ut såpass som det har gjort. Jeg er utålmodig nå. Jeg er en person som blir litt “besatt” av slike prosjekter. Det blir altoppslukende. Sist jeg var hos legen synes han at vi skulle vurdere eggdonasjon. Det kommer i eget innlegg. 😉 Ha en fin kveld der ute 😉