Knekken kom ikke før på lørdag….


Jeg lovde meg selv å ikke gå i kjelleren når vi fikk høre at det ikke ble noen befruktning. Jeg hadde det så på følelsen. Så jeg gjorde meg hard….i 4 dager, da sa det pang. Jeg gråt mens jeg løp i skogen. Synes alt hadde gått på tverke i 2015, at jeg ikke var god nok til noen ting. Jeg er tappet for krefter. Jeg har gått fra å være en godt trent dame til et vrak som knapt klarer å løpe noen kilometer….dette tar alle mine krefter…og ingen å snakke med, ingen skal jo vite det…og ingen forstår.

Men så sendte jeg en mail til legen på Maigaard og stilte noen spørsmål. Han mente kanskje vi skulle endre hormonprotokoll. Fra lang til kort. Det blir jo spennende.

Da skal jeg ikke bruke spray til nedregulering, men vente til mens nr 2 fra nå, og begynne med Pergotime i fem dager, derretter Gonal F og litt ny spray for å hindre akkutt eggløsning. Så da gjelder det å dra seg opp etter nakken og gyve på igjen. 

Så da blir det kanskje litt før enn vi hadde regnet med. Etter vanlig plan skulle vi reist ned 14-15 desember men nå blir det kanske en uke før. Og det er jo greit. Men synes det er litt leit i forhold til arbeidsgiver, men hun er svært tålmodig og gjør alt for å hjelpe meg. Det blir leit å si jeg skal være borte en uke rett før jul….

Skal…. skal ikke….før jul….

Turen hjem var veldig slitsom. Vi kjørte båt til Gøteborg og var fremme der kl 24, derretter var det å kjøre hjem i ca 4 timer. Stakkars sambo var sliten som kjørte hele veien. Vi var ikke hjemme før 04:00. Bilen var full av ting vi hadde kjøpt, noe tålte ikke frost så vi måtte pakke ut med en gang. 

Skuffelsen var stor over å ikke lykkes. Jeg ryddet, ryddet og ryddet…i skap og skuffer. Jeg orket ikke engang å være med på treningstur, noe jeg elsker til vanlig. Men nå har tankene begynt rundt neste prøverunde. Jeg trodde først det ble helt oppi jul, men jeg tror det blir rundt 14-15 desember. Vi bør får gjort det mens sønnen min er hos far fordi han vet ikke noe. Men å få fri fra jobb så nærme jul er ikke lett for noen av oss, familien lurer vel også. Jeg skal jo ha hele flokken julaften…;-D

Men vi har ikke lyst til vente…vi har lyst på ønskebabyen nå…..!!!

Det blir slitsomt midt i julestria, men vi får se hvilken plan Maigaard kommer opp med når mensen kommer.

Jeg er spent på hva John Kirk (legen) kommer opp med, skal sende en mail og stille et par spørsmål om hvorfor han trodde det ikke ble noe befruknting og hvorfor det ikke ble gitt Gonal F som avtalt. Det hadde vi jo god success med første gang, da ble jo begge egg befruktet uten hjelp.

 

Nei nei og nei….det skal bare ikke gå dette her…:(


Da gikk det ikke denne gangen heller…selv med hjelp inn i egget….(ISCI) Kanskje er eggene mine for gamle og av for dårlig kvalitet.

Egget ville ikke dele seg, det er en stor skuffelse men ikke uventet…men vi har fortsatt 2 forsøk igjen.

Vi er fryktelig skuffet, men er enige om å legge dette bak oss raskt og tar første båt tilbake til Norge.

Shoppingposene er fulle og vi har kosa oss fælt, mye kjæreste tid 😉 <3 <3

Nytt forsøk rett før jul eller jan/februar.

Lykke til alle dere andre som sliter med det samme, IKKE GI OPP 😉

3 timer til svaret på vårt største ønske….


Nå er det bare 3 timer til vi får svar på vårt største ønske, vi skal ringe inn og høre om egget har delt seg eller ikke. Jeg har en dårlig følelse…tror ikke at det blir noe denne gangen heller…. Tror vi har brukt feil medisin og ventet for lenge, men det gjenstår å se…kanskje er vi heldige og det er god nok kvalitet….magen slår  kolbøtte men jeg prøver å roe meg ned ved å tenke negativt. Du skjønner jeg går så i kjelleren hver gang at det blir veldig slitsomt psykisk…skal prøve å motta en dårlig beskjed uten å begynne å gråte. Vi bruker jo all energi i to måneder hver gang, på telle dager, vente på mens, skrive til Maigaard, avtale nytt regime, hente ut medisin, tenke på når vi skal reise, passer det i forhold til barna (når de er borte hos far)….hele pakka er fryktelig slitsom….jeg trodde ikke det skulle dra ut slik i tid…trodde dette skulle bli enkelt….

Går det ikke nå må vi vente til etter nyttår..ellers faller uttaket ca på julaften og det er jo litt dumt ;-D ;-D ;-D Litt vanskelig å bortforklare he he….

MEN KAN JO HENDE DET BLIR POSITIVT I DAG…..;-)

Det ble bare 1 egg….


Det ble bare ett egg ut i dag… Det var veldig vondt, men varte gudskjelov kort tid. Blødde en del utover dagen, det var en ny lege som rota litt rundt inni der…men nå går det bedre etter noen runder med smertestillende. Fikk ganske mye smertestillende og annen “dop” så var ganske groggy, sov i flere timer etterpå.


Men først fikk jeg litt knekkebrød og varmepute på magen 😉

Jeg skulle starte dagen med et glass saft med sukker, så da tok jeg like godt litt “babyklister” oppi også ;-P


Så får vi se om det funker, bestillt på nett fra Danmark, må prøve alt nå. ;-D

Når jeg reiser får jeg alltid et kort med videre medisinering. 


Vi skal ringe inn for å få svar på om egget har delt seg riktig kl 13:30-14.

Så for at kroppen skal ordne opp i dette må jeg ta litt medisin. Prednisolon og Magnyl tabletter. Pluss Crinone gel morgen og kveld, (det er noe kliss men det får gå)   😉

Vi har vært på Jensens Bøfhus og kost oss i kveld så nå er det bare og sove for å vente på svar i morgen 😉

Sitter på hotellet og er kjempespent på morgen dagen…


Da sitter vi her dagen før dagen på hotellet i Århus. Vi er veldig spente nå….er egget bra nok eller blir det skuffelse nok en gang?? Jeg gruer meg som vanlig litt til uttaket av egg, det er vondt og man blir oppblåst etterpå. Men har smertestillende så det går nok bra 😉

Kanskje har egget som ikke var stort nok vokst seg større….lite trolig, men er jo lov å håpe 😉 

Jeg skal faste til etter inngrepet i morgen, men etterpå skal vi kose oss med god mat.

Vi har vært på shopping i dag, og vi begynner å bli lokalkjent rundt i sentrum. Fått noen favorittbutikker vi (les jeg) må innom. Kjøper selvsagt ikke klær nå, det ville vært dumt hvis jeg ble gravid 😉 Men Århus er en mega shopping by og lommeboka står vid åpen nå….bra det er lønn i morgen ;-D


Jeg oppdaget en butikk litt utenfor sentrum som selger ALLE serier til håret til superbillige priser, så hamstrer litt nå 😉 Må nok innom en tur til hvis det blir innsett på torsdag.

Fikk tak i noen silkeskjerf som er fine å bruke på jobb, særlig utenpå en varmepakning til nakken som jeg må bruke hver dag. Salling kjøpesenter har mange av de store kjente merkene, men også mange fine ting til rimelige priser. Fikk tak i et fint skjerf, noen singletter og en “skjortetopp”….det er bare kragen, så slipper det å bli så varmt under en genser…genialt 😉

Jeg elsker å bake og her er det jo et bake eldorado….på supern på hjørnet som har alt fikk jeg tak i masse spennende kake “stæsj”…(sorry fikk ikke snudd bildet)

Masse godt til kaker og desserter, synd vi ikke har slikt hjemme i norge…jeg har ikke sett det hvertfall…;-P

Krysser fingre for i morgen, ny bloggoppdatering i morgen kveld 😉

 

Da er vi klare for Danmark og prøverør nr 3 ;-)

Nå har vi begge to proppet oss fulle av vitaminer og hormoner i mange uker. Men for min del var det en skuffende scanning på fredag. Legen fant bare ett egg som var stort nok. Det var veldig stort så jeg håper de vet ha de driver med når vi skal vente helt til tirsdag med å ta det ut. Det var ett til som kanskje kunne bli stort nok men han trodde ikke det. Jeg kjenner at jeg ikke er så postiv denne gangen, ett egg….da minsker sjansene både for befruktning og kvalitet på egget med hensyn til deling.

Min kjære har brukt Sink (som syrker sædceller), multivitaminer, Bio Qinon Q10 som øker celledeling og gir energi og D-vitamin. Han har en utmerket sædkvaliet, så det skal ikke stå på det 😉

Jeg har denne gangen gått på Suprecur nesespray, Menopur sprøyter 300 IU pr dag og nå i kveld settes Pregnyl 10000 kl 21:00 på båten.

 

Til deg som skal gjøre samme reise som oss, er det noen tips: 

Du får beskjed om å drikke sukkerholdig saft på fastende mage før uttak, det er nesten umulig å få tak i (kunstig sukker holder ikke), bland en liten flaske med hjemmefra, så slipper dere mye stress.

Bo på Raddisson Blu, det er gangavstand til alt, supert hotell, har bodd der alle ganger. 

Da er det bare å innta søndagsmiddag hos svigers (de vet ingenting), så går turen rett på båten i kveld.

Vi gleder oss til kos og god mat og en positiv telefon på onsdag som sier at det ble befrukting og tilbakesett på torsdag.

Oppdatering når vi kommer på hotellet i morgen 😉

Alt går så mye bedre med trening….;-)

På vårt tredje prøverørsforsøk går alt mye bedre. Kanskje kroppen begynner å venne seg til alle hormonene. Nesten ikke svettetokter bare litt lettantennelig (humre humre)  ;-D

Men er helt avhengig av å komme meg ut i skog og mark, løping er for meg helt suverent, man blir mentalt sterkere og får utløp for frustrasjon. Man sover bedre og kjenner at det er godt at blodsirkulasjonen øker 😉 Nå er jeg i siget og formen begynner å ta form etter forrige forsøk. Jeg som har så problemer med nakken er det som smertestillende og bli varm i kroppen.

Nå er det en uke til sprøytestart (Menopur), og 2 1/2 uke til vi reiser, innen en tid er det en veldig travel tid på jobb og jeg har bursdag så tiden kommer til å fly av gårde.

Gleder meg til shopping i Århus igjen og gode middager med min kjære.

Nå pakker jeg bagen for i morgen drar vi på hyttetur til Sjusjøen til noen venner, da blir det frisk fjelluft og god trenig, litt vin og skravlings 😉