Håper at mensen kommer i dag…..

I morgen er det siste frist for mensen å komme for å starte på sprøyter og hormon behandling….vet ikke helt hva som skjer hvis ikke mensen kommer innen i morgen men håper ikke behandlingen blir avbrutt.Det er ikke lenge før Maigaard og Århus nå…er litt lei hormon nesespray og “sinnetokter”….;-D

Hormon nesespray….

Nå har jeg holdt på med nesepray Suprecur 4 ganger om dagen i en uke og jeg reagerer selvagt hardt på det som vanlig med hormon medisiner.

Jeg har superkort lunte og blir knallsint for INGENTING….;-P

Lurer på hvordan det går når jeg skal begynne på sprøyter om en uke…hjelpes….litt leit når ingen vet hva jeg driver med og ikke skjønner hvorfor jeg blir så hissig ;-D

Vekta stiger også…blææh…

Og veldig sliten…

 

Andre i samme situasjon som meg??

Svangerskap sent i livet

Jeg var gravid 2 ganger i 2014 men fordi mine egg var gamle fant man ikke liv etter uke 8 og det ble hjemmeabort begge gangene.

Vi prøvde Pergotime (en tablettkur for å modne flere egg) dobbelkur i 2 perioder men det gikk ikke veien. Så fant vi ut at ingenting skulle være uprøvd for å nå målet vårt og bestemte oss for å prøve Maigaard klinikken i Århus Danmark siden tiden ikke var på vår side.

Fra vi var i kontakt med klinikken til vi var i gang tok det bare 1 uke.

Vi fikk tilsendt alle skjemaer og kontrakter og måtte ta noen blodprøverfør vi var igang.

Jeg tok kontakt på dagen da mensen startet, da fikk jeg resepter på hormonmedisin, disse er ganske dyre..ca 5000,- for første runde.

Var hos gynekolog og fikk klarsignal da alt så fint ut og han mente jeg hadde fine mulighter til å lykkes.

17.mai startet jeg med hormon nesespray for å ?restarte? systemet mitt, man går liksom i overgangsalder, tar nå 4 pust pr dag med nesespray.

Om noen uker skal jeg begynne på sprøyter for å modne egg.

Veldig spent på hvordan jeg reagerer på disse medisinene da jeg reagerte ganske krafig bare på Pergotime ;-P

Vi er veldig spente nå 😉

Vårt ønske om barn sent i livet?..

Jeg er ei dame på 44 år som fant drømmemannen litt sent. Han har ikke barn så ønsket er stort selv om jeg har 2 barn fra før som er 16 og 18.

Jeg har prøvd å finne ut mye om det å bli gravid i moden alder men ikke lett å finne samlet informasjon.

Så kommer til å skriv litt om hvordan vi går frem for å få vårt lille ønskebarn 😉

Ønskebarn

Dette er en blogg om veien til et ønsket barn. Prøving, testing, oppturer, nedturer, hormoner, forventning, glede og sorg, og mye mer?.

Jeg er en dame på 44 år som har 2 barn på 16 og 18 år. Skilt men fant drømmemannen som ikke haddde barn. Vi ble gravide 3 ganger på kort tid men pga alder på egg gikk det galt alle tre gangene.

Vi bestemte oss for å prøve prøverørsbefruktning i Danmark. Vi bestemte oss raskt, så alt gikk veldig fort fra vi bestemte oss til behandlingen startet.

Jeg kommer til å fortelle litt om vår vei mot drømmebabyen 😉