Alt sto bra til på ultralyden ;-)

Vi har vært på ultralyd på Oslo City legesenter i dag. Jeg var altså så dårlig at jeg nesten ikke klarte å ta bussen inover til Lillestrøm. (Har ikke tatt bussen siden 1990…kanskje på tide…;-D  )

Jeg hadde planer om å orke å shoppe litt, men jeg gikk rundt som en zombie og holdt på å kaste opp konstant. Vi var selvsagt kjempenervøse for om det var hjerteslag denne gangen…OG DET VAR DET!!! Hurra…..da kom vi litt videre på veien 😉 Den hadde vokst fint, den målte nå 1,2 cm. Plommesekken var der fortsatt, noe som han sa var kjempefint, fordi da fikk babyen næring derfra også 😉

Vi gikk på restaurant å spiste god mat og koste oss <3

Jeg har  begynt med å strikke kjøkkenkluter av alle ting, for å få tiden til å gå. Da glemmer jeg kvalmen litt. Håper det blir bedre om ca 2-3 uker..

Nå er det ny ventetid på Duotest om 2 1/2 uke 😉

I mellomtiden tar jeg meg en  is eller to he he ;-D ;-D

Sliten, sykemeldt og urolig for om det er liv ennå….

Jeg er veldig bekymret for om det er liv der inne ennå. Og det sliter meg litt ut. Samtidig som kvalmen er tilstede hele tiden, og det er også ganske slitsomt. Så i dag ble det sykemelding siste uka før ferie. Håper jeg kommer meg igjen til ferien er ferdig og jeg kan jobbe vanlig igjen.

Jeg er i uke 9 nå, 8+0 fullgått. Vi har fått time på Riksen til Duotest 18.juli. Men like viktig er timen nå på torsdag eller fredag…om det er hjerteslag ennå.

Vi var på O-festival i helgen (Orientering). Jeg presset meg gjennom mitt første ordentlige løp. Det var ikke langt, 10 poster på 2 km, men jeg som ikke har trent på lenge synes det var veldig slitsomt. Men det var veldig gøy. Det gikk lett å ta postene, så neste gang øker jeg nivået litt så får jeg heller bomme litt ;-P Jeg løp ikke på søndag for formen var veldig dårlig, og det tror jeg var greit, da jeg ble dårligere og dårligere i bilen hjem. Det var mangel på mat som gjorde meg så dårlig. Når jeg fikk mat hjalp det litt 😉

Han fant bare en i dag ;-)

I dag var vi på Ahus til ultralyd. Jeg begynner uke 8 i morgen og forhåpningene er ikke store for at dette går bra. Jeg håper det beste men er også litt realist. 

Forrige gang trodde han at det kunne være 2 fostre, men i dag fant han bare 1. Det han så forrige gang hadde gått til grunne men det som var igjen var helt fint og hjertet slo fint. Da blir termin i begynnelsen av februar 2017.

Så da har jeg bestillt litt nye klær i dag, så jeg kan klare å skjule magen så lenge som mulig. Det blir Duotest i juli. Og vi går ikke ut med det før svaret på den foreligger i august. Det blir nok vanskelig å holde det skjult på ferie med mange venner rundt hele tiden, og sjansen for å måtte kle av seg er stor hvis det blir fint vær….

“Hormonella” gikk over streken…..

Jeg var sliten og i dårlig form da jeg kom hjem fredag ettermiddag. Lunta var kanskje litt kort….jeg tenner rimelig fort ellers også men med disse hormonene innabords er jeg et fyrverkeri…..:(

Det begynte når vi flyttet hit for 2 år siden. Vi fikk høre av en nabo at naboen vi har over veien er så redd for lyd. Ungene blir redde og hun får ikke sove. Så vi tok hensyn så godt vi kunne. De har soverommet rett ut mot vår parkering og det er jo tett mellom husene. Så jeg var kjempenervøs hver gang jeg skulle ut å hente mine unger på fest ol litt sent på kvelden…de legger jeg jo kl 21 hver kveld (??) Så jeg maste veldig på ungene at de skulle være stille og ikke prate og slenge i dører osv. Så kom min sønns kamerater med motorsykler hvor de kan bråke en del, da kom hun ut og kjeftet på dem. Dette gjentok seg flere ganger. Jeg løp jo ut hver gang for å få dem til å stoppe motoren…herregud jeg var så stressa på det her….:( 

Men så toppet det seg altså på fredag….min sønn skulle fikse noe på mopeden sin og hadde motoren i gang i ca 3 minutter og ruset litt kl 14 på dagen!!!!

Da kom hun bort å kjeftet på ham fordi han hadde vekket ungen hennes….hvem 16 åring tenker på at det ligger en unge i en vogn innenfor hagegjerde da…det er jo vogner i hele rekka her….og 3 minutter….herrejesus da tåler de ikke mye. Hadde jo skjønt det hvis det var kl 22 på kvelden…det hadde vært uakseptabelt…

Så jeg ble fly forbanna. For en gang skyld skulle ikke guttungen få kjeft. Så jeg skrev et håndsskrevet brev, altfor skarpt og la det på trappa til naboen og ventet på reaksjon. Og den lot ikke vente på seg…..

Hun kom med mannen sin og lurte på om jeg hadde skrevet dette. Det måtte jeg innrømme at jeg hadde. Og hun ble fryktelig opprørt over at jeg hadde skrevet at hun var “gatas skrekk” i forhold til lyd, noe jeg forstår. Jeg hadde ikke takla det så bra selv… Våre menn ble buffere og de roet gemyttene. Hvorav nabomannen sa at vi skulle leve livet vårt som vi ville og ikke ta hensyn til dem. Han synes det var et forferdelig brev men at jeg fanget hans oppmerksomhet, han ga tommel opp for det… Han hadde lagt merke til at guttungen hadde skrudd av motoren i svingen her og trillet inn så det var helt fantastisk bra…

Men nabofrua var jo i fistel når hun gikk og kastet seg over sin nabokone når hun kom hjem for å høre om hun var gatas skrekk… Hennes nabo sa da også at hun måtte tåle mer lyd når vi bor så tett..

Vi blir sikkert ikke kjempegode naboer etter dette men det var vi jo ikke fra før heller…

Men jeg har lært en viktig lærepenge….ikke gjør slikt i fullt sinne…vent litt…..jeg angerer jo på at jeg var så skarp…men gjort er gjort og spist er spist…..

Jeg legger meg langflat og har tenkt å be om unskyldning når det passer seg…..;-)

Kjære deg som vil bli med i FB gruppa…..

Hei dere som gjerne vil bli medlem i FB gruppa. Må bare ha ut litt frustrasjon nå….

Har sett at noen blir sure på div forum hvis de ikke får svar eller jeg ikke hooker de opp på FB gruppa….

For det første er FB gruppa hemmelig, den kan du ikke finne hvis du leter på FB!

Når du skriver til meg MÅ du legge igjen RIKTIG mail adresse, så jeg kan få tak i deg, viktigst av alt…..SJEKK MAILEN DIN!!!! Mange ser jo ikke at jeg sender de mail en gang….arrgh…

Mange skriver bare navn uten bosted, mange setter navn og bosted men det står ikke på FB hvor de bor….. Dessuten er det ofte MANGE med samme navn…og når jeg ikke får tak i dere er det ikke lett å finne dere…beskriv profilbilde ditt..

Men hvis du ikke er på FB særlig ofte er kanskje ikke behovet særlig stort for å være i en slik gruppe….eller….

Fant bankende hjerte….”også må du tilbake på søndag…vi må sjekke om det er 2….

Jeg var så nervøs denne gangen…og fikk den største overaskelsen ever… Legen sier bare: den ligger der den skal… også må du tilbake på søndag da det kan være 2…..?? What??

Vi ble enige om å skrive bok om denne historien hvis det gikk bra ;-D ;-D

Men han måtte søke meg inn på Rikshospitalet raskt for Duotest og mulig fostervannsprøve.

Dette blir noen lange uker…

Men dette er jo første gangen vi noengang har sett et bankende hjerte….så flagget går til topps i dag <3

Selv om vi vet oddsen for dette…det kan fortsatt gå veldig galt med mye, så vi holder jubelen litt inni oss 😉

Blir lenge å vente til søndag altså 😉

Ingen stigning på hjemmetest på 14 dager…er nok kjørt nå…

Det var det jeg fryktet, og hadde jo ikke troen heller. Nå har jeg ikke fått det bekreftet av lege men vil bli veldig overrasket om de finner noe hjerteslag på mandag.Det har på alle testene kun stått Gravid 2-3 og det burde ha økt til 3+ for lenge siden, så sent går det ikke an å produsere hcg vel…

Har fått time til Huseby på mandag. Jeg har en del vondt i magen, så kan hende kroppen vil ordne opp selv. Nå vil jeg egentlig bare ha det ut og begynne på nytt med ED i Spania. Da slipper vi også denne bekymringen med at barnet ikke er friskt 😉

Men man har jo ALLTID en ørliten spire av håp innerst inne for at det skal bli mitt biologiske barn…..

Bekymringer i fleng nå….

Da er jeg gravid i uke 6. Fullgått 5+3 som det heter. Men dette ble jo litt anderledes enn hva vi hadde planlagt. Vi skulle jo til Barcelona og sette inn 2 unge fine blastocyster, men nå har vi laget en hjemmesnekret en… Og det byr på mange bekymringer. Første steg er å se om hjertet slår. Det får vi se neste uke. Det skal jo ha begynt å slå nå. Derretter blir det vel duotest i uke 10/11. Så må det vurderes hvilke resultater som kommer ut av den, før fostervannsprøve kanksje må vurderes. Det ble en brå slutt på smertestillende. Jeg fikk liksom ikke forberedt meg på det. Og smertene kommer med bekymringene og jeg orker ingenting. Jeg ønsker egentlig bare å sitte og glane ut i lufta….

Nå vet jeg ikke om jeg klarer å vente særlig lenger på å sende gynekologen min en melding å høre om en time til ultralyd. 

WOW!!! Jammen var jeg GRAVID gitt….


Jeg har jo ventet på mensen siden søndag. Og jeg har hatt menssmerter og jeg trodde den var like om hjørnet. Men i dag på jobben fikk jeg en rar følelse. Jeg følte meg uvanlig varm og gledet meg veldig til å komme meg hjem for å teste. Og riktig nok…først tok jeg en strimmeltest, den slo ut…så tok jeg en Clearblue stick, den slo ut kraftig…så tok jeg en Clearblue digital…da kom det Gravid 2-3 uker. Vi har hatt sex 1 gang på hele måneden…da slo det til..er det mulig…??

Jeg har jo løftet 60 kg markløft, drukket masse vin på lørdag, knasket smertestillende for nakken og gått på diett….ALT jeg ikke skal gjøre….

Jeg ble jo veldig fortvilet for jeg har jo ikke veldig tro på at dette vil gå. Og vi som skulle ha innsett på ferskforsøk eggdonasjon i Barcelona i juli. Det utgår nå…vi blir jo satt tilbake mange måneder…jeg regner med at det blir abort ved uke 8…det blir det alltid. Og da må vi vente på at kroppen blir klar igjen…

Litt rart å ikke glede seg over det, men jeg var så innstilt på å sette inn et par unge friske egg…

Nå blir det nervepirrende uker fremover, først til uke 6 for å se om hjertet slår, derretter til alle tester. Duotest evnt fostervannsprøve må jo til nå 🙁

Det har ikke helt gått opp for meg ennå…