Sjekk hos Dr. Huseby

I går begynte jeg å spraye med Suprecur 4 ganger om dagen. Dette er en spray som skal nedregulere systemet mitt til kunstig overgangsalder. Dette medfører svettetokter og mye frustrasjon (les sinne)…;-P

I dag var vi på Ahus hos Dr. Huseby, verdens hyggeligste lege/gynekolog. Alt var i skjønneste orden, tykk og fin slimhinne, 3-4 egg på hver eggstokk. Han mente vi skulle klare å får ut flere egg denne gangen. Dette blir spennende 😉

Vi skal tilbake å sjekke eggene 20. aug, håper de da er store og fine slik at vi igjen kan ta sjøveien til Århus. 

Dr Huseby skulle sykle Grenserittet til helgen og ønsker ham lykke til med det, vi skulle også vært på mange ritt i august en siden sambo har brukket kragebeinet under trening så utgår alle slike aktiviteter.

Vi nyter ferie og late dager så lenge 😉

Nye medisiner….nytt håp ;-)

Da har jeg hentet nye medisiner til den nette sum av 14000,-


Jeg begynner på Suprecur nesespray neste mandag om en uke. Det gruer jeg meg litt til, da jeg regerer med store svettekuler og humørsvingninger. Men godt det er ferie de første ukene da 😉

Nå har vi kommet over summen for å får tilbake penger til medisiner, vi får tilbake 10000,- etter dette forsøket. Så neste forsøk blir det gratis medisiner, men håper ikke vi trenger det 😉

Håper spiren sitter i midten av august.

6500,- for en sprøyte hormoner…


Da har vi fått ny plan for neste prøveperiode. Et helt annet opplegg enn forrige gang. Disse preparatene er jo dyre men at det skulle være sååå dyrt er jo helt sinnsykt.

Nå skal det sprayes, stikkes og smøres ;-D

Denne gangen fikk jeg Suprecur nesespray, Elonva sprøyte (depotsprøyte som varer i 7 dager) (6500,-)….dååån…., Menopur, Pregnyl og Crinone. 

Her skal man holde tunga rett i munnen altså, ellers går alt til dundas som det heter…;-)

Jeg blir jo veldig sliten av å passe på dette hele tiden, alt til riktig klokkeslett og riktig dag. Vente på mensen…ringe for scanning hos DR Huseby på riktig dag..osv…;-D

Men jeg har trua igjen jeg 😉 

Men nå er det 14 dagers hvile for hodet før vi setter igang, disse kommer jeg til å fylle med masse trening og FERIE 😉

God nyhet ;-)

Jeg fikk en litt rar melding i går som satte meg litt ut og jeg ble veldig lei meg. En som hadde vært på bloggen min og lest hva vi gjorde, mente at ivf i så høy alder ville ikke lykkes. Derretter kom hun med et utsagn om at hun kunne anbefale et sted for eggdonasjon. Men vi vil jo gjerne prøve å videreføre våre gener, det er viktig for oss i første omgang. Vi har jo bare forsøkt en gang. Min samboer sa med en gang at hun sikkert fikk penger for å anbefale dette.

Så da jeg skulle sende svaret på den negative testen ned til Maigaard Danmark, spurte jeg legen om dette stemte. Og han svarte “Det er håp for å oppnå graviditet ellers hadde vi ikke gjennomført behandlingen. Det er klart at det er eggenes kvalitet som er påvirket men det er jo nettopp det ivf behandling som gir best sjanse for graviditet i stigende alder”.


Så da føler jeg meg positiv igjen 😉

Neste innsett blir ca i midten av august 😉

 

ROCK BOTTOM :-(


Da er det definitivt over for dette forsøket. Testet negativt i dag tidlig. Jeg går inn i det med alt jeg har av krefter og engasjement så derfor treffer det de ganske hardt når ting ikke blir som forventet. Jeg er sliter ganske mye akkurat nå. Jeg trodde jeg var forberedt på dette men det var jeg altså ikke. Jeg visste jo om at det var små sjanser, men hadde troen likevel og håpet var så stort.

Jeg skulle ønske jeg kunne vært hjemme å stirret i veggen i dag, men det kan jeg ikke…må jo på jobb, det blir ikke lett.

Må jo se fremover for neste forsøk om 1 1/2 måned. Jeg må bare bruke noen dager i min boble for å komme meg over dette her. Da blir det trening med fullt trøkk fra lørdag, det pleier å hjelpe når ting ikke går helt veien.

Det blir nok stille på denne bloggen noen dager nå.

Ønkser alle en god sommer 😉

Når livet dreier seg om å tisse på en pinne…..

I går tidlig fikk jeg plutselig kjempesvakt utslag på en billig strimmel. Måtte ta en Clearblue Digital for å sjekke men den ble negativ. Testet 2 ganger i løpet av dagen og begge fikk veldig svake utslag..men det kan ha vært  “skyggestreker” som de kalles.

Har funnet ut at de Digitale testene ikke er  så sensitive som “strektestene”. Digitale tester slår nok bare ut over  50mIU/ml. Vanlige “strektester” slår ut på 20-25mIU/ml, men billigtestene kan slå ut på så lite som 10mIU/ml.

Testet i natt på rugedag 11, den var også veldig svak på billigstrimmel. Testet 2 ganger på jobb med negativt resultat noe som kan være at det ikke blir konsentrert nok + at det er tidlig ennå. 

Disse skyggestrekene er til å bli gal av…man ser og ser og ser på testen…i alle vinkler og innbiller seg at den kankje kan være positiv….dette er grusomt å vente på.

Kommer det ikke skikkelig strek i morgen tidlig tror jeg ikke dette går veien. Hadde veldig trua i går men har mistet trua litt nå…

Kan jo ha vært en kjemisk graviditet som slapp taket med en gang den festet seg i livmorveggen slik at jeg har produsert noe hcg, men at det stoppet igjen.

Det blir dyrt dette når man ikke klarer å la være å teste ;-P