Skuffet igjen…ingen befrukting denne gang :-(


Vi var så positive denne gangen….alt lå til rette….men skuffelsen var enorm. Alt dette for ingenting 🙁

Vi fikk ut 2 egg men det skjedde ingen befruktning, og legen vet bare ikke hvorfor. Alt så fint ut, eggene var fine, sædprøven var fin…men det gikk ikke.

Vi vil bare hjem men Maigaard ville ha et møte med oss i morgen. Så lurer på hva de vil ha møte om. 

Vi lurer på hvorfor de ikke bare gjennom fører all disponibel behandling med en gang, ivf, isci, hatching osv…i og med at vi er eldre og alt er vanskeligere.

Det er tungt og igjen gå igjennom dette. All medisinering, svettetokter, humørsvingninger og vondter og ikke minst kostnadene ved å reise ned hit mange ganger.

Men vi reiser oss jo igjen, vi vil jo prøve en siste gang….men nå er alt bare trist 🙁

3 kommentarer
  1. Så trist å høre:-( Lurer også på hvorfor de ikke utførte icsi med en gang.Det gjorde de på våre egg. Vi fikk ut 6 egg forrige gang, og de tok icsi med en gang. Ville ikke risikere noe, men så har jo min mann også dårlig kvalitet på de svømmerne sine:-(

  2. Hei. Det var leit å høre, ikke lett å holde motet oppe, men prøv å gjør det. Alt ser jo normalt ut, og da er det håp 🙂 Har 2 venninner som har måtte gjennom flere forsøk før det klaffet. Kanskje Maigaard ønsker en samtale med dere nettopp for å drøfte flere metoder som du jo selv nevner. Stå på, jeg har trua 🙂

  3. Glad mamma: Skuffelsen ligger der ennå men vi kommer nok over dette også 😉 Blir spennende å høre i morgen da. Ja jeg vet at mange må prøve maaaaange ganger men det spørs om alderen innhenter oss 😉 Da får vi heller prøve på egen hånd da ;-))
   Takk for god støtte, veldig hyggelig altså 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg