Endelig ankommet Århus ;-)

Dette har vært et slitsomt forsøk selv om det har vært kort protokoll. Dagene har gått fryktelig sakte og jeg har vært utrolig sliten. Jeg har “sniktatt” for mye medisin og det har gitt resultater på antall egg. Hverftall mente legen i norge at det var et stort fint på høyre side og kanskje 2 på venstre men usikker på om de ble store nok til i morgen.

Jeg har vært på scanning 2 ganger denne uken, først på mandag, og så på onsdag. De ringte ikke fra Maigaard før kl 14 på onsdag og vi fikk det travelt med å pakke og bestille båt og hotell. Var ikke ledig på vårt faste hotell men det ble Scandic og det var like bra som Radisson. Det var høy sjø over havet denne gangen så jeg var glad jeg tok en sjøsyketablett for det gynget godt.

Så har vi kost oss med god mat og julegaveshopping. Fant mange nye butikker (kjempefine). Vært på Marc Jacobs og kjøpt julegaver og litt til meg selv.


Handlet meg litt sminke fra Mac og skal prøve pudderet fra Youngblood. Det blir spennende 😉

Kom over en speialbutikk med sjokolade, gikk amok der også he he.

Er veldig spent på morgendagen. Nå skal vi ut å spise middag for jeg skal faste fra midnatt og helt til etter uttak. Jeg kan nesten ikke vente med å få vite hvor mange egg som kan brukes. Er veldig redd for å bli skuffet denne gangen også. 

Egguttak kl 10 i morgen….timene snegler seg av sted selv om jeg gruer meg for smertene.

Får tenke at det er lønn i morgen og jeg skal kjøpe meg noe fint etter uttak 😉

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg