Tidenes julegave…..;-)

Vi hadde sendt papirer til Praha for eggdonasjon. Jeg spurte Maigaard om noen testsvar….så ringte klinikksjefen og sa at hun hadde en dansk donor til oss om 3 uker. FOR EN LYKKE….

Kanskje 2016 blir vårt år <3

Så rundt 15-18 januar blir det eggdonasjon i Danmark. Men der setter de kun inn et egg av gangen.

Jeg gleder mer villt nå, 3 uker er ikke lenge, i Praha sa de 3-4 mnd…jeg er i lykkerus 😉

11 kommentarer
  1. Her er jeg. 😊 Så fantastisk! Nå blir det spennende tider.
   Er det anonym donor da tro? Og kan jeg spørre hva dere måte betale for bruk av eggdonor?

  2. Ja dette blir spennende 😉
   Nei det er åpen donor, de kan ta kontakt når barnet blir 18 😉
   Vi betaler 25-30 000 danske kr. Og da er alle eggene våre. De setter bare inn et egg da, pga faren for svangerskapsforgiftning 😉

  3. Så flott å høre at dere går for et valg med høyere suksessrate. Og supert at dere ikke trenger å vente så lenge. Du slipper jo nå all påkjenningen ved hormonbehandling, det er sikkert godt. Må du ta noen form for hormontilførsel ifm egginnsett? (Slk at det fester seg i din livmor)

  4. Ja deilig å slippe de værste hormon behandlingene 😉 Men må bruke Progynova for at livmoren skal være forberedt på egg 😉 Får litt hodepine av dem men overlever…..;-) ja nå gleder jeg meg vilt….dagene går sååå sakte ;-D

  5. Det er vel kanskje lettere å takle bivirkninger ved hormonbehandlingen når dere vet at premien i vente er stor 🙂 Der blir gøy å følge dere videre, som sagt dagene går veldig fort til innsett nå.

  6. Ja disse medsinene er noe helt annet. Så deilig å sove bedre, litt hvertfall ;-D Jeg er jo så spent, ligger å tenker på hvordan donor ser ut, hva hun jobber med, er hun kreativ, er hun god med tall osv osv…det blir så spennende. Men også spennende ang befruktningen, vil det bli befruktning av flere egg så vi får flere sjanser?? Mye å tenk på nå 😉

  7. Kan nesten føle spenningen og forventningen din! Får dere se bilde av donor, vite mer om henne på noen måte? Mannens sædprøve fra desember var iallfall ikke noe bedre enn for et år siden – selv om mine egg hadde vært tipp-topp så ville vi hatt trøbbel. Jeg fikk tatt blodprøve på dag 3 av syklus, og håper resultatene kommer i posten til uka. Fikk rekvisisjon fra sykepleier på en norsk klinikk – utrolig hjelpsomt. Var jo bare på ferie i Norge, og så klaffet det akkurat med de dagene. Hun spurte om vi hadde vurdert eggdonasjon, og det svarte jeg ja til. Vi har jo allerede tenkt tanken, men akkurat nå er nok jeg mer positiv til det enn mannen. Hun snakket om Spania, og fortalte at de følger opp mange par som har vært der. Anyway, jeg har nettdate med en klinikk i Danmark neste mandag – da håper jeg resultater for blant annet FSH og AMH har kommet.
   Masse lykke til – ikke lenge til neste danmarkstur nå! Du får bare lide deg gjennom hodepinen – resultatet av livmorspreppingen kan jo bli veldig bra!

  8. Hei Astrid 😉
   Nei vi får ikke se bilde av donor. Hun er åpen og kan trefffe barnet når det blir 18 hvis det vil. Men eneste vi vet foreløpig er at hun er 34 år, har flere friske barn og har donert med stort hell før.
   Oj så mye spennende på engang ;-D Du har jo mange baller i luften du da hi hi…mange muligheter. Får håpe på noen gode svar da. Vi har jo så dårlig tid pga alder så vi sa ja med en gang nesten uten å tenke på det. Vi fikk også anbefalt Spania av vår gynekolog.
   Jeg vet ikke om alle klinikker i utlandet har det men i Praha var det MASSE skjemaer som måtte fylles ut, sykdomshistorie (mye skjønte vi ikke noe av selv om vi googlet og oversatte), vi ble helt svette, puh. Jeg var dritnervøs da jeg skulle sende de papirene ned. Tenk om jeg hadde skrevet masse feil….Jeg synes det høres litt skummelt ut med språket ang misforståelser og slikt, men vi hadde jo gått for Praha hvis ikke de hadde ringt fra Maigaard den dagen.
   Nå tenker jeg veldig på hvordan donor ser ut, hva hun jobber med, er hun kreativ eller god på tall osv….Men jeg gleder meg sånn at jeg må gjøre noe hele tiden så tiden flyr 😉
   Masse lykke til, håper at eggreserven din er god da og at de er av god kvalitet 😉 Vi lykkes nok en dag begge to 😉
   Hold meg oppdatert da 😉 er så spennende 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg