Når livet dreier seg om å tisse på en pinne…..

I går tidlig fikk jeg plutselig kjempesvakt utslag på en billig strimmel. Måtte ta en Clearblue Digital for å sjekke men den ble negativ. Testet 2 ganger i løpet av dagen og begge fikk veldig svake utslag..men det kan ha vært  “skyggestreker” som de kalles.

Har funnet ut at de Digitale testene ikke er  så sensitive som “strektestene”. Digitale tester slår nok bare ut over  50mIU/ml. Vanlige “strektester” slår ut på 20-25mIU/ml, men billigtestene kan slå ut på så lite som 10mIU/ml.

Testet i natt på rugedag 11, den var også veldig svak på billigstrimmel. Testet 2 ganger på jobb med negativt resultat noe som kan være at det ikke blir konsentrert nok + at det er tidlig ennå. 

Disse skyggestrekene er til å bli gal av…man ser og ser og ser på testen…i alle vinkler og innbiller seg at den kankje kan være positiv….dette er grusomt å vente på.

Kommer det ikke skikkelig strek i morgen tidlig tror jeg ikke dette går veien. Hadde veldig trua i går men har mistet trua litt nå…

Kan jo ha vært en kjemisk graviditet som slapp taket med en gang den festet seg i livmorveggen slik at jeg har produsert noe hcg, men at det stoppet igjen.

Det blir dyrt dette når man ikke klarer å la være å teste ;-P

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg