hits

Nå røyner det på her ;-)

I går måtte jeg gå til innkjøp av CROCS. Det var det siste jeg tenkte jeg skulle bruke penger på he he. Det er de styggeste skoa som finnes. Men på 17.mai kom jeg ikke oppi noen sko. Og jeg vil ikke vide ut mine vanlige sko heller. Så da jeg var innom Europris i går fikk jeg se noen i lyseblå og da var det greit. 

Nå begynner virkelig bena å kjenne det. Hele foten er hoven nå. Det sprenger litt og jeg har litt vanskelig for å bøye tærne. 

Jeg var også å handlet maling til tripp trapp stolen vi kjøpte for 70,- på loppemarked. Og den ble jammen blå den også. Det er vel ingen tvil om at jeg liker lyseblå he he...  Fargen på stolen heter Pilasterblå. 

I går kveld ble plutselig blodtrykket litt høyere enn vanlig. I natt var det litt protein i urinen. Men ikke mye. I dag var blodtrykket nede igjen. Det varierer veldig nå. Men mini er veldig aktiv. Kjenner godt med liv hele dagen. Jeg sover dårlig stort sett, men har netter som er veldig bra innimellom. Våknet med magekramper i dag tidlig men etter frokost ble det bedre. 

Russetiden er endelig ferdig. Han er sliten nå. Jeg bakte yndlingskaken hans på 17.mai. Og det var visst den beste han hadde smakt he he 

23 dager til keisersnitt nå....gleder meg så mye at det ubeskrivelig. Gleder meg ikke til å bli skjært i for det har jeg mareritt om men til å bli ferdig. 

6 kommentarer

Glad mamma

19.05.2018 kl.19:30

Blått er veldig fint 👍 Forstår deg godt ang innkjøp av crocs. Man må gå i det man syntes er komfortabelt, og etter min erfaring er det ikke høyhælte sko. Jeg er ikke gravid, eller har plager med hovne bein, men på 17.mai tok jeg allikevel på meg mine myke tøysko til kjolen - veldig behagelig 🌝

Eggdonasjon i siste sving

19.05.2018 kl.19:56

Glad mamma: Ja nå blir det bare comfy heretter ;-)

Fertilitetsturisten

19.05.2018 kl.20:41

Så fin kjole du hadde! Den passet jo perfekt :-) Komfortable, stødige og svært romslige sko er et absolutt must for alle gravide og sikkert også for nyopererte barselkvinner, så her er det ikke noe å nøle med.

Eggdonasjon i siste sving

19.05.2018 kl.20:42

Fertilitetsturisten: Ja denne hang i skapet og var ikke gravidkjole engang ;-)

Synnøve

23.05.2018 kl.02:25

Teller ned ilag med deg. Både til min bursdag som er i slutten av juni, og til gutten deres kommer. Juni blir bra ❤️

Eggdonasjon i siste sving

23.05.2018 kl.07:42

Synnøve: Å så koselig <3

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv