hits

Hurra for en lykke å kjenne sykkelen igjen ;-)

Vi måtte lufte oss en tur i dag. Og jeg hadde veldig lyst til å sykle. Har ikke syklet siden i fjor da ble det en liten tur, eller en 5 mils tur uten trening he he

Sambo har ymtet på dette loppemarkedet nedi her i helgen og jeg vet han hadde veldig lyst. Men i går var han på sykkeltrening så det utgikk. Så jeg tenkte at jeg klarer jo å sykle opp og ned dit. Og for en lykke og trille ned fra åsen på min gode gamle offroad. Fikk omtrent ikke på meg sykkelskoa da beina er hovne, men fikk de nesten ikke av heller ha ha. 

Vi fikk napp på en tripp trapp stol. Den må jo males men det skal jeg greie. Betalte bare 70,- for den. Koster jo 1800,- ny. 

Det er jo mye ræl på slike steder. Og det er jo bare slikt folk ikke vil ha lenger. Men vi var heldige og fikk kjøpt en ny Swix drikkeflaske. 

Hadde aldri kjøpt denne hvis den var brukt da. ;-P

Så fikk vi kjøpt 12 snapseglass for 120,-. Ikke at vi snappser så fælt men greit å ha hvis man skal ha et party. 

De er vasket og tørket og satt i skapet. 

Når sambo skulle ned for å hente stolen var det auksjon. Den klarte han ikke å gå forbi he he  Så der ble det 4 store sølvskjeer, som kan brukes som serveringsbestikk til poteter eller lignende. Godt kjøp det også. De skal pusses nå. 

Når vi skulle sykle hjem er det jo veldig bratt hele veien. Det startet med en passe bakke og jeg kjente at de beina mine var lite brukt i det siste he he. Jeg pusta og pesa som en hval. Men kom meg opp. Så kom de bratteste bakkene og jeg prøvde alt jeg kunne men måtte stoppe til slutt da magen ble helt hard. Jeg ventet litt før jeg satte meg på sykkelen igjen. Men siste bratta måtte sambo dytte meg i rumpa ha ha. Jeg var gørsliten på toppen. Magen var jo litt vegen så jeg skræva og sykla he he Men det var så verdt det. Gud jeg gleder meg til å sykle med mini bak. 

2 kommentarer

Fertilitetsturisten

07.05.2018 kl.09:15

De snapsglassene var helt nydelige, kan ikke tro at de bare kostet 10 kr stykket, og tripp trapp-stol til 70 kr var jo rene røverkjøpet! Og vi som syntes mor var heldig på lørdag med nesten nytt strikkesjal til bare 20 kr. Nå er jeg spent på hvilken farge du har tenkt å male stolen i! Tar jeg helt feil når jeg gjetter på dus grønt?

Eggdonasjon i siste sving

07.05.2018 kl.09:28

Fertilitetsturisten: Det står faktisk mellom 2 blåfarger da denne stolen skal stå i stuen og der har jeg en del blått ;) men har ikke bestemt meg ennå ;-P Men finner jeg ikke en fin blå blir det dus grønt ja ;-D

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv