hits

Jordmortime i går

I går var jeg hos jordmor. Alt står veldig bra til. Hun var veldig fornøyd med masse liv. Vi lyttet også til en aktiv krabat i magen. Han sparket villt når jeg lå på benken. Hun målte også fundusmål. Det viste seg jo at legen hadde målt helt feil for 3 uker siden. Men nå ble det riktig ;-) Jeg glemte å spørre om terminbekreftelse for søknad om foreldrepenger men det holder sikkert til neste gang. 

Jeg er nå i uke 25 (24+6), men starer uke 26 i morgen. 

I morgen skal jeg på et "gravidtreff". En termingruppe på FB skal møtes hjemme hos en av damene. Det blir sikkert hyggelig. Dette er noe jeg aldri trodde jeg skulle komme meg ut på. Fordi jeg ikke er så flink til slikt. Og når jeg er såpass gammel at jeg kunne vært moren dems også da blir det ekstra spennende. Blir jeg den "gamla" i gruppa?? Ja ja jeg får gå en gang også får vi se. 

Nå begynner det å bli fullt i skuffen med babyklær. Fikk en pakke fra Zalando med litt pysjer og bodyer fra Name it. 

Nå må jeg stoppe litt. Får kjøpe noe fint når det nermer seg ;-)

Kjøpte ellers litt rare siklesmekker på Wish ;-D

Én kommentar

Rubia

09.03.2018 kl.12:38

Hvordan hadde du det på gravidetreffet?

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv