hits

Magebilde...på morsdagen

Jeg gruer meg for å legge ut magebilde. Det er skikkelig skummelt. Synes ikke det er gøy i det hele tatt. Trodde jeg kom til å bli pent gravid med en liten kul. Men føler meg som et monster som er i ferd med å explodere. Her er jeg allerede 22 kg over normalvekten min. 

Man hører at gravide er så vakre...har så fin glød, så fin hud, så fin mage....nei nei nei.....det er ikke slik. Det føles helt grusomt akkurat nå. Har ikke lyst til å kle av meg for sambo engang. Men dette er den nakne sannhet. Jeg vet at det er dette jeg har ønsket meg hele tiden. Men nå er det nedtelling til juni. Jeg er drit lei av å ikke kunne få skikklig smertelindring for migrene/hodepine og nyrestein. Men det er jo ingen vei utenom nå. Det må bare gå sin gang. 

I går gikk det i ett. Orket ikke blogge om det engang. Min datter kom på besøk på lørdag og lå over til søndag. Vi skulle bake boller. Jeg fikk kort der det sto at hun skulle spandere lunsj på meg i Oslo litt senere ;-) Vi er glade i å se på OL og skigutta og skijentene. Så da måtte jeg opp kl 07:30 for å sette bolledeig. Når fastelavensbollene var ferdige dro vi til mamma. Måtte feire henne også. Koselig med boller og krem sammen med datter og mor. 

Så måtte snuppa mi på fotballtrening i oslo så vi måtte kjøre henne til leiligeten hennes i Vika. Vi tok med oss 12 stoler som de hadde lånt til inflyttningsfest. Så bar det i middag til svigers. Alle må få sitt. Hadde med boller dit også. 

Så kom min svigerinne på besøk for å låne masse pynt til styling av leilighet, hun plukket ut det hun vil bruke så skal jeg inn i dag og style for henne. Hun skal slege leiligheten sin nå. 

Jeg har kjent masse liv lørdag og søndag. Det er en helt ubeskrivelig følelse når han baser der inne. 

4 kommentarer

Glad mamma

12.02.2018 kl.13:34

Tenk inni den flotte magen vokser det en liten gutt 💙 Tar du bilder hver uke for å følge med på utviklingen?

Eggdonasjon over 46 år...

12.02.2018 kl.13:50

Glad mamma: Ja det er en god tanke ;) Nei orker ikke ta hver uke. Blir deprimert av det. Kanskje etterhvert;)

Rubia

12.02.2018 kl.15:15

Hvis du er 22 kilo over normalen så har du jammen et fantastisk utgangspunkt! Jeg skjønner hvordan du tenker, men du kommer til å få tilbake en fin kropp så aktive som du og sambo er. I tillegg får du en liten gutt 💕

Eggdonasjon over 46 år...

12.02.2018 kl.15:33

Rubia: Takk <3

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon over 46 år...

Eggdonasjon over 46 år...

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Nå går turen til Ava Peter I Russland ;-) Så nå er vi gravide igjen ;-)

Kategorier

Arkiv