hits

Farger til barnerommet

Nå begynner tankene å virkelig å rulle rundt barnerommet. Det jeg har bestemt meg for er grønntoner. Soft teal og tender green er så fine farger. Jeg skal male en vegg på rommet. Vi har et gammelt entresett i garasjen, og der er det en kommode og et speil som jeg tenker å male i samme sjanger. 

Vi har begynt å se på seng, stelebord og diverse småtterier. Det er mye å velge i, gelder meg masse til å komme i gang. 

I dag var jeg hos Sandvika nevrosenter igjen for å sette botox mot migrenen. I dag var det fryktelig vondt. Det har vært en tøff periode de siste 5 ukene. Jeg har vært som en overspent stålfjær og det har skapt spenninger som har gitt ekstra hodepine. Og da kan sprøytene føles vondere. Håper det roer seg litt nå. Etterpå ble det Peppes pizza til lunsj. 

På vei hjem dro jeg innom Stoff og stil for å kjøpe noe stoff til å sy trekk til min nye Kenwood maskin som jeg fikk til jul. Så den ikke blir så full av fett når den står på benken. Disse stoffene ble også i de samme grønntonene som jeg har tenkt å male barnenrommet med. Legger ut bilder når det er ferdig. 

I morgen skal jeg på lunsj med ei veninne. Gleder meg til det ;-)

Nyrestenen har vært fraværende så langt i kveld, deilig ;-)

 

 

3 kommentarer

Therese

31.01.2018 kl.22:08

Så gøy med planlegging av barnerom da! Har dere begynt å tenke på navn? Er det lov å spørre hva dere hadde tenkt om det ble jente? Ha en fin uke:)

Eggdonasjon i siste sving

31.01.2018 kl.22:22

Therese: Ikke begynt å tenke på navn ;) Men ved jente kan hende det hadde ble grønt da også men også kanskje rosa ;-P
Fin uke til deg også ;)

Glad mamma

01.02.2018 kl.19:13

Godt å høre at du koser deg med planleggingen, litt enklere nå som dere vet at det blir en gutt 💙 Veldig fine farger dere går for.

Kos deg på lunsj i morgen 😊

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv