hits

Jeg må prøve en graivd pute om natten

Tilbake til en dårlig natts søvn. Så nå må jeg prøve noe nytt. Jeg har bestillt meg en Doomoo graivdpute. Håper den kan avlaste liggestillingen min. Jeg "vandrer" hele natten. Fra side til side og får ikke ro. Håper den kommer raskt. Jeg vil sove.....

Men halsbrannen er fortsatt borte..thank good så deilig. 

I går var jeg på lunsj/middag med en veninne som også prøver å bli gravid. Alltid kjempetrivelig, koser meg glugg ;-)

Var også innom jobben for handle litt. Handlet jo selvsagt mer enn hva jeg skulle ha, mye fine tilbud ;-) Og alltid trivelig å komme innom for en prat ;-)

Matlysten er borte for tiden og jeg kan gå hele dagen uten å spise, men tar igjen på kvelden he he. I går spist jeg ikke før middag kl 15 så da måtte jeg ha pølse i lompe når kl ble 8-9 på kvelden. 

Men nå skal jeg prøve litt nystekt baguett ;-)

3 kommentarer

Cecilie Therese Kristiansen

17.01.2018 kl.11:40

Di putene er helt supre. Jeg slet også med å få sove, da jeg var gravid. Lå bare å snudde meg hele tiden, for jeg fant ingen god stilling. Men etter at jeg fikk tak i en sånn pute, så sov jeg som et lite barn. Håper den vil gjøre at du også sover bedre :-)

Eggdonasjon over 46 år...

17.01.2018 kl.11:59

Cecilie Therese Kristiansen: Å så godt å høre <3

Glad mamma

18.01.2018 kl.00:11

Jeg brukte en dyne jeg rullet til en pølse + en slik stor pute man får kjøpt på bl.a Ikea - funket som bare det, og var super som avlastning for bekkenet og etterhvert tung mage ved sideleie 👍😊 Viktig å sove godt

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon over 46 år...

Eggdonasjon over 46 år...

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Nå går turen til Ava Peter I Russland ;-) Så nå er vi gravide igjen ;-)

Kategorier

Arkiv