hits

Nå er vi i gang igjen wiiiii ;-)Plutselig dukket det opp mail i postkassa i dag. Jeg fikk beskjed om å starte på progynova på dag 3 når mensen kom, og den skal jo komme til helgen. 

Vi skal være i St.Petersburg 9-13 juli. Da skal jeg ta hysteroscopi, og siste dagen får jeg beskjed om hvordan planen blir videre. Men vi fikk beskjed om at innsett kan være 4 uker etter hystroscopien. Så vi fikk valget mellom 7 aug (+/- 2 dager) eller 9 aug (+/- 2 dager). Siden det er sykkelritt begge de helgene, måtte sambo velge hvilke han prioriterte.Han ønsket å være med på Cyckelvasan, så da blir det at vi velger første valget. 

Gud nå ble det ikke så lange pausen fra progynova likevel. Men det er verdt det. Nå ble alt så virkelig igjen. Det har vært veldig godt med en pause. Jeg har klart å ikke tenke på denne prosessen i flere uker og det har vært deilig. 

Nå begynner stresset med å bestille tur. Tamsin (koordinator) skal ringe meg i morgen kl 10. Så får mer info da. 

Dette blir spennende altså. Nå er det akkurat 2 måneder til. Det går sikkert fort i og med at det er sommer og ferie ;-) 

På NAV møte i dag, begynte jeg selvsagt å gråte med en gang. Jeg er jo helt på felgen uff..like flaut hver gang. Men traff ei utrolig god dame. Hadde veldig forståelse for at jeg ikke kunne delta hver dag på disse seminarene. Men hun anbefalte at jeg tok et kurs mandag og tirsdag som gikk på smertehåndtering og stressmestring. Og det blir sikkert veldig bra ;-) 

Jeg nevnte ikke at jeg holdt på med denne prosessen, det er ingen vits i.  Jeg håper jo at jeg skal klare å får dette til mens jeg er sykemeldt. For da får jeg ro.  Og hun mente det var ingen vits i å gjøre noen kvantesprang med det første. Så møte med NAV denne gangen var av den gode sorten ;-)

4 kommentarer

withloveandscience

07.06.2017 kl.15:11

Krysser fingrene!

onskemamma.blogg.no

07.06.2017 kl.16:10

Så spennende!! Gleder meg til å lese mer om dette :)

Glad mamma

09.06.2017 kl.19:02

Så bra - fint å ha noe å forholde seg til :) Blir spennende å følge deg videre

Mammatil3

11.06.2017 kl.00:48

Slenger meg på lykkeønskningene! Krysser fingrene for at DETTE er tingen for dere! Blir spennende å følge deg framover!

👍👍👍 🤓😇

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv