hits

6500,- for en sprøyte hormoner...


Da har vi fått ny plan for neste prøveperiode. Et helt annet opplegg enn forrige gang. Disse preparatene er jo dyre men at det skulle være sååå dyrt er jo helt sinnsykt.

Nå skal det sprayes, stikkes og smøres ;-D

Denne gangen fikk jeg Suprecur nesespray, Elonva sprøyte (depotsprøyte som varer i 7 dager) (6500,-)....dååån...., Menopur, Pregnyl og Crinone. 

Her skal man holde tunga rett i munnen altså, ellers går alt til dundas som det heter...;-)

Jeg blir jo veldig sliten av å passe på dette hele tiden, alt til riktig klokkeslett og riktig dag. Vente på mensen...ringe for scanning hos DR Huseby på riktig dag..osv...;-D

Men jeg har trua igjen jeg ;-) 

Men nå er det 14 dagers hvile for hodet før vi setter igang, disse kommer jeg til å fylle med masse trening og FERIE ;-)

Én kommentar

Silje S. Lopez

09.07.2015 kl.23:16

åy det var dyrt :O ha en fin kveld <3

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv