hits

Fra mye søvn til kolikk...

På mandag var Emil 4 uker. Han har slitt med mye vondt i magen og sovet lite i det siste. Det betyr at mor er ganske sliten. Han vil ha mat hver annen time. Og han bruker laaang tid med flaska. Så jeg sitter mye i sofaen oppbundet med Emil og flaska. Vi har gått noen lange turer. Vi har gått flere 9 kilometers turer. Hjem til oss er det mye oppover så det er slitsomt med tung vogn. Etter mange uker med mye vondt i såret på magen går det nå mye bedre. 

I går var vi på første barselgruppe på helsestasjonen. Det var 7 barn der, alle født i juni. Men Emil viste seg fra den mest usjarmerende side....han skrek hele tiden og ingen hørte hva som ble sagt. Så jeg bare valgte å dra hjem. Han gråt og var veldig utilpass i hele går. Helsesøster sa vi burde bytte morsmelkerstatning. Men det gjorde det ennå værre. Så i dag var det tilbake på NAN. Og i dag har han sovet så godt nesten ustoppelig. Lurer litt på hvordan natten blir nå...kanskje han blir våken hele natten....

Jeg må si jeg er full av beundring for de som står i kolikkbarn i flere måneder for det er jammen slitsomt. Håper han ikke fortsetter slik som den siste uken har vært. 

Man skal tidlig krøkes for stor pottis spiser skal bli he he.....   (Vi elsker pottis he he)

I kveld har han sovet på favorittputa si hele tiden ;-)  Han er jo så søt når han sover hi hi ;-)

Nå skulle ikke dette bli noe mammablogg, men jeg har ikke helt funnet overskudd til å avslutte bloggen. 

10 kommentarer

Fertilitetsturisten

12.07.2018 kl.23:54

He, he, han ligger akkurat som de to hannkattene jeg har passet på ;-) Begynte han med kolikk da du måtte gå over fra brystmelk til MME? Fennikkelte er jo ut nå, men har hørt at rooiboste muligens også kan hjelpe, skjønt du får kanskje den hjelpen du trenger av Semperdråpene? Kan det muligens være han suger for lite effektivt av flasken og sluker masse luft underveis? Håper virkelig det går over snart!

Eggdonasjon i siste sving

13.07.2018 kl.14:39

Fertilitetsturisten: Nei han hadde fått MME lenge før han begynte med kolikk. Men nå har vi gått over til nan pulver istedet for drikkeklar og det går mye bedre.
Har brukt Semper helt siden fødsel så det vet jeg ikke om har hatt noe å si.
Gårsdagen var mye bedre. Ikke så mye kaving i dag så langt heller. Sover mer nå men værst er det på morningen fra kl 6-10. Da er han veldig sutrete.

Glad mamma

13.07.2018 kl.00:52

Emil er så søt, og har vokst mye ser jeg 💙 Håper dere finner ut av dette med mageproblemer, høres ikke godt ut. Jeg har ingen tips å komme med dessverre.

Syntes det er koselig at du skriver litt her inne på bloggen av og til, så fortsett gjerne med det. Koselig med oppdateringer på hvordan det går med dere ♥️

Fertilitetsturisten

13.07.2018 kl.15:07

Rart at det skal være så stor forskjell på drikkeklar og pulver av samme merke, men håper inderlig dere har greid å knekke koden nå! Setter veldig stor pris på innleggene dine og nye oppdateringer om formen din og den nydelige prinsen <3 Synd at barseltreffet ble en fiasko, men det kommer nye muligheter :-) Har det gjort vondt i såret å skyve vogna opp bakkene?

Eggdonasjon i siste sving

13.07.2018 kl.15:20

Fertilitetsturisten: Ja håper det går bedre fra nå av. Ja merkelig at det skal være forskjell. Helsestasjon sa det var helt likt men vi synes det var stor forskjell.
De første turene var tunge opp bakkene men nå går det så det suser ;-) Det dro veldig i såret i begynnelsen men ikke noe nå;)

Pia

20.07.2018 kl.08:25

Har du sjekket han for stramt tungeband? Mye dårlig kompetanse på det i det offentlige! Anbefaler deg og melde deg inn i gruppen for stramt tungebånd på Facebook og evt sjekke symptomliste 😊😊

Eggdonasjon i siste sving

20.07.2018 kl.08:36

Pia: Vi klippet tungebåndet på sykehuset ;)

Pia

20.07.2018 kl.09:34

Mest sannsynlig bare fremme da? Som sagt mye dårlig kompetanse i det offentlige, ble selv avfeid der, men så viser det seg at det var kjempestramt. Anbefaler iallfall og lese litt inne på gruppen, mange flinke der som kan komme med tips og hører på symptomene 😊

Eggdonasjon i siste sving

20.07.2018 kl.09:54

Pia: Aah ja der kan du se...trodde klippet bånd var klippet bånd ;-P da må jeg sjekke ut ;-) Takk ;)

Pia

20.07.2018 kl.09:53

Kan iallfall være verdt og sjekke ut hvis han gråter mye og har tegn til ubehag :( barn med stramt tungebånd har ofte refluks plager og får i seg mer luft og får dermed vondt i magen. Lykke til, håper ting blir bedre! 🤗🤗

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv