hits

Ingen krise foreløpig...

Var hos jordmor i dag. Blodtrykket var gått ned, hevelsene litt mindre. Så ikke krise foreløpig men dette kan komme veldig raskt så må følge med. Skal måle blodtrykket hos henne hver uke nå. 

Formen er  ikke så mye bedre. Orker nesten ikke bevege meg. Får vondt i hele magen ved bevegelse. Så da blir det sofaen da. Er jo litt lei den nå kan man si. 

Har nesten ikke sovet i natt. Maten bare kommer opp i halsen så jeg nesten kaster opp, det er trangt nedi der nå ;-P Bygger opp med puter og diverse men sover jo ikke veldig godt slik. Savner helt sinnsykt å ligge på magen. 

Savner godis og frihet til å gjøre/spise hva jeg vil. Eneste jeg spiser fast om kvelden er en appelsin og kanskje et eple. Vekten har gått ned men jordmor sa det ikke gjorde noe da babyen får det den skal ha likevel. 

Men føler meg som dama på bildet....i ferd med å sprenge he he ;-P

Én kommentar

Fertilitetsturisten

02.05.2018 kl.20:56

Enda godt det er blitt litt bedre :-) Om jeg har forstått det riktig, er hvile det beste/eneste botemiddelet de har mot svangerskapsforgiftning, så ekstra viktig å lytte til kroppen nå.

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv