hits

I går kjente jeg nesten ikke liv...panikk

Bildet er fra kjennliv.no.

I går ble jeg meget bekymret etter mange timer uten liv i magen. Selv ikke cola og søtsaker hjalp. I de siste ukene har jeg kjent så mye liv at jeg ikke har vært så bekymret. Og da ble jeg helt fra meg når jeg ikke kjente noe på 6-7 timer. Googlet og brukte doppler. Selv etter at jeg kjørte sønn min på fest i 12 i tiden kjente jeg ingenting. Etter at jeg la meg kjente jeg kanskje noe vagt der inne. 

Men i dag har jeg kjent masse liv igjen. Jeg tror han har snudd seg litt. For nå er sparkene veldig anderledes. Før hadde jeg spark langt ned i magen og ganske rett ned men nå er det mer inn mot ryggen og kanskje litt oppover...

Har heavy smarter nå. Denne stenen blir hard å få ut...

4 kommentarer

Glad mamma

11.02.2018 kl.12:21

Husk at de små babyene også innimellom har roligere dager- og da vil man merke mindre liv.

Godt du følger med uansett ❤

Høres vondt ut med nyrestein - er det ikke noe man kan ta som gravid for å minske plagene?

Eggdonasjon over 46 år...

11.02.2018 kl.16:58

Glad mamma: Nei bare smertestillende i små mengder dessverre :)

Rubia

11.02.2018 kl.19:44

Når er neste UL for deg? Får du ekstra oppfølging pg.a. alder?

Eggdonasjon over 46 år...

11.02.2018 kl.21:07

Rubia: Vi har ikke time for ny ul. Men tenker å ta en 3D etter uke 24. Nei jeg blir ikke fulgt opp noenting ekstra. Litt rart iom at jeg er laaangt over normal svangerskapsalder. Jeg har fått time på Ahus til jordmor for å snakke om keisersnitt bare.

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon over 46 år...

Eggdonasjon over 46 år...

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Nå går turen til Ava Peter I Russland ;-) Så nå er vi gravide igjen ;-)

Kategorier

Arkiv