hits

Øreakupunktur hos Frøyaklinikken

Når jeg sto opp i dag var formen skikkelig dårlig. Kjempevondt i hodet og veldig kvalm. Jeg skulle til Frøyaklinikken og få akupunktur og fotsone. Jeg karret meg innover til Oslo. I dag fikk jeg nåler i øret som skulle sitte der noen dager, kanskje opptil en uke. Og vet du hva..dette funka som smør.... Kvalmen er borte, det hadde jeg aldri trodd. Håper det varer lenge ;-)

4 kommentarer

Rubia

15.11.2017 kl.22:29

Så bra det virket for deg. Jeg har veldig tro på akupunktur.

Eggdonasjon i siste sving

15.11.2017 kl.22:35

Rubia: Jeg har jo egentlig ikke troen etter mye feiling før, men dette imponerte meg ;-)

Fertilitetsturisten

16.11.2017 kl.02:24

De nålene som skal sitte i en stund, har gjort underverker for allergien min ihvertfall :-) Har ikke fått like effektiv lindring andre steder. Så bra at det hjalp!

Onskemamma.blogg.no

16.11.2017 kl.07:13

Så bra det funket for deg med akupunktur. Jeg har gått til Anette på Frøyaklinikken i 1,5 år og er veldig fornøyd:)

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv