hits

Yesss!!! Da er to egg klare for "Høsting"...Da har jeg vært hos Dr. Huseby igjen og i dag fant han 2 egg som var klare for uttak på torsdag, på Maigaard i Århus, Danmark.

Det var litt skuffende at det ikke var flere men kan hende det holder med ett "gullegg" ;-) 

Vi setter kursen for Danmark i morgen kveld, med Stena Line, Oslo-Fredrikshavn så får vi litt ut av dagen der nede før egguttak.

Må sette siste eggmodningssprøyte (Pregnyl 1000 mg) på båten kl 21...gruer meg litt fordi det er en ordentlig sprøyte som må blandes først (ferskvare).    ;-)

Så nå må vi finne ledig hotell ;-) Vi gleder oss og tar det som en tur ;-)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv