Travle dager…

Dagene har gått i ett nå. Jeg har vært på noe hver dag. 

Som dere husker tok jeg en urinprøve som skulle til jordmor. Den ble dyrket, men fikk aldri noe svar. Det som var merkelig var at jeg fikk utslag både onsdag og torsdag. Jeg hadde veldig vondt i blære område og har jo hatt veldig vondt i nyreområde også. Jeg hadde antibiotika så jeg tenkte at jeg bare ville prøve og se hvordan det gikk. Og jeg ble så så og si smertefri. Så noe må det ha vært. 

Torsdag var jeg på mammatreff på Skedsmokorset. Det var litt få der, vi var bare 3 stk. Men håper det kommer flere neste gang. Det var veldig koselig. Men jeg kunne vært mammaen til hun ene. Og når jeg skal på slikt og jeg ikke kjenner noen skravler jeg uavbrutt, og etterpå blir jeg sur på meg selv for at jeg ikke holdt mer kjeft. 

Fredag var jeg og hentet min datter i Oslo da hun skulle på hyttetur og måtte låne alt av utstyr 😉 Vi lunsjet på vei hjem. Det var morsdagsgave. Vi kosa oss masse med god mat og mye latter. 

På fredag kveld dro jeg til noen venner for å lage underholdning til lørdag. Disse folka er så vanvittig kreative og flinke. Det blir alltid bra. Jeg er egentlig bare en gratispassasjer. Ikke kan jeg holde tale, kan ikke åpne munn en gang foran en forsamling uten å nesten begynne å tute. Det er lett å sitte og si at man blir med på noe, men helt grusomt når en står foran en gruppe som forventer prima vare. Flere av disse folka er lærere og kjempeflinke til å snakke foran en forsamling. Jeg har tenkt mange ganger å ta en kurs i å holde tale eller bare å snakke foran en forsamling. Men det blir aldri noe med meg. Veldig dumt da jeg ofte ønsker å kunne si noe. Men jeg er jo redd for å dra på kurs også. Redd  for å ikke være bra nok. Både min far og min bror er flinke talere, men jeg har altså ikke fått det genet. 

På lørdag fikset jeg håret hos frisøren. Bare fønet og glattet det. Blir mye finere når hun gjør det. Ser liksom mye sunnere ut. Men når vi skulle dra hadde jeg ikke lyst. Jeg var plutselig sliten og hadde lyst til å være hjemme. Men vi måtte jo dra. Og det ble jo kjempetrivelig. Vertskapet hadde ønske om mye underholdning. Men jeg må jo si at underholdning er jammen oppskrytt hos mange. Det var mye av underholdningen som utrolig kjedelig. Vi fikk hvertfall høre at vår underholdning var best. Men tror vertskapet ble veldig fornøyd. Vi spiste spekemat, jeg spiste bare eggerøre og loff men det var helt greit 😉 

Det var mange lange blikk på magen. Noen trodde det var nært forestående ;-D Og når alle fikk noen vinglass innabords synes alle det var svært hyggelig ;-D Vi har jo vært åpen til våre venner om at det er eggdonasjon i Russland og vi hadde mye gøy med navn osv. 

Det var flere som ikke kjente meg igjen med det lyse håret da. Men fikk mye skryt 😉

I morgen er det samtale på Ahus ang keisersnitt. Er jo kjempenervøs av det også ;-P

3 kommentarer
  1. Min erfaring med keisersnitt er veldig bra. Var minst i like god form etterpå, som jeg var etter mine vanlige fødsler Stod i dusjen etter 2 timer og dro hjem etter 3 døgn.
   Så fint at du er med på ting, da går jo tiden raskere også 😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg