Instagram profilen er slettet!

Jeg har hatt en anonym instagramprofil en stund nå. Meningen med den var å se andre i samme situasjon som meg, og kanskje motivere andre. Det er jo en veldig slitsom prosess vi er i (selv om vi er noen skritt videre på veien). Så det å se at andre lykkes ville motivere meg. Men hvis dette ville ødelegge meg hadde jeg avstått fra instagram. 

Når jeg la ut at jeg hadde kjøpt ny barnevogn, kom det en annen oppdatering fra en annen bruker jeg fulgte om at hun ikke orket å se andre legge ut sine lykkelige omstendigheter. Jeg var ikke der for å ødelegge andre med min lykke. Men jeg følte at etter 4 harde år, mange opp og nedturer, 7 aborter, 8 graviditeter, hadde jeg “rett” til å uttrykke min lykke slik som jeg ville det. Men hvis jeg måtte tenke meg om hva jeg la ut så jeg ingen hensikt med å ha en slik profil.  Og jeg har bloggen der jeg får uttykt min historie uansett. Jeg har nå over 200 lesere hver dag, noe som gleder meg stort. 

Jeg har fått et spørsmål ang babygarantien på Ava Peter. Nå fikk ikke vi den. Men dette er en garanti som gjør at hvis du ikke blir gravid og føder et levende barn i løpet av 3 fersk forsøk, får du 80% av pengene igjen. Denne garantien koster 210000,- + medisiner, reise og opphold. For å få denne garnantien må du være helt frisk og ikke ha noen utfordringer i livmor. Jeg hadde sammenvoksninger så derfor fikk jeg ikke denne. Jeg vet ikke hva slags andre tester man må gjennom, annet enn hysteroscopi men mulig det er flere. 

Nå nermer det seg blondere hår. Jeg har veldig lyst til å gå for sølv look. Tror det ville passet meg bra. Men spørs hvordan jeg må gjøre det med etterveksten. Jeg skal til frisøren på mandag så da får vi se. Men nå er håret mitt kjempetørt og litt ødelagt. Så mye varmebehandling går ikke. Men har kuret det masse så da får vi se. Mulig jeg må klippe det litt. 

I magen går det fint. Det er mye spark og liv 😉 Men jeg begynner å bli “full”…altså fyllt opp ;-D Jeg føler magen er helt oppi halsen. Ribbena er i ferd med å poppe ut. Klaffen nederst i spiserøret fungerer ikke lenger så jeg raper og gulper konstant. Maten bare siger opp i halsen, faktisk veldig ubehagelig. Vanskelig å sove om natten pga dette. Nå er det 3,5 måned igjen. Ukene går ikke akkurat fort…

Mamma var inniom i dag og fikk se vognen. Hun ble faktisk entusiastisk og synes den var kjempefin. 

 

 

 

 

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg