18 års bursdag, og dårlig form…

På fredag fylte min sønn 18 år. Han ville feire hjemme hos meg. Han hadde gledet seg helt siden i sommer da han fikk 2 store lakser å servere den ene til alle sine gjester. Men når pappaen hørte at hans familie ikke ble bedt måtte vi betale for fisken(!!). Vi har jo ikke plass til 30 stk i stua vi… Så da ble det taco night i stedet. Det ble kjempehyggelig. Jeg hadde til og med laget hjemmelaget guacamole og salsa, noe som var overaskende godt. Kaker ble det også, sjokoladekake som er jubilantens favoritt og verdens beste. 

Denne feiringen tok helt knekken på meg. Akkurat nå tåler jeg ingenting. Jeg har konstant migrene fra jeg står opp om morgenen. I dag har jeg vært veldig kvalm,  samt mye syre i spiserøret. Sambo fikk lufta meg en liten runde i skogen, det var slitsomt (har jo null kondis etter 6 uker på sofaen). 

På torsdag skal jeg få ny runde med Botox mot migrenen. Det er nok det som er best fordi å gå med slike smerter i 7 mnd til er rimelig uaktuelt. Jeg har jo hatt en lengere periode som har vært kjempefin, og da glemmer man litt hvordan det er å ha vondt. Jeg blir jo helt utslitt av å ha så mye vondt fra jeg står opp om morgenen. 

Litt over en uke igjen til ny ultralyd. Vi bestiller vel snart time til NIPT test i Gøteborg, om ca 14 dager. 

Er i dag 7+3 😉

 

 

 

Siste innlegg