Han fant hjerte til slutt

Dr.Huseby leita lenge og til slutt fant han hjerte. Jeg synes det så lite ut men han sa det så normalt ut. Plommesekken var tydelig og det var bra sa han. Men jeg er ikke overbevist, selv om Huseby sa: Nå blir det baby!!

Han sa jeg skulle komme om 14 dager for å sjekke om det utviklet seg riktig.

Men det var bare en og det er helt greit 😉

20 kommentarer
  1. Hurra! Naturlig at du er skeptisk, men prøv å tenk på noe annet så går tiden fort!

  2. Så herlig beskjed å få, gratulerer så mye<3 Legen min sa det samme til oss på tidlig ultralyd, og jammen fikk han rett:)

  3. Lurt å tenke positivt. Det henger litt sammen, men når man har gått i gjennom så mye som deg er det ikke rart at man holder tilbake. Jeg er i alle fall veldig optimistisk for deg nå. Lykke til fra poden og jeg 🙂

  4. Hurra!! Gratulerer 🙂 Jeg var hos gynekolog ved 8 uker og hun slet med å finne hjertebank… Men hun trodde det var noe feil med ultralydapparatet så prøvde et annet, og da så hun det <3 Det va lange minutter for meg men mini klorer seg fortsatt fast 1 mnd etter!

  5. håper og tror dette går veien 🙂 Vi har akkurat begynt prøverørs behandling selv, så spennende å følge noen som har kommet så langt som deg:)
   veit barna dine at du er gravid/forsøker å bli gravid? og hva er tankene deres rundt det i såfall?

  6. Ida marie: Hei 😉 I og med at det har gått galt mange ganger så vet de om prosessen. Min datter på snart 20 har vært involvert hele tiden og spør om det går bra osv og hun gleder seg over det. Min sønn synes det er hyggelig men vet ennå ikke at jeg er gravid nå. Vi har vært såpass mye bortreist så ikke lett å bortforklare hele tiden. De har nok modnet i prosessen. De fikk nok litt sjokk første gangen men nå går det veldig fint 😉

  7. godt å høre at de synes det er hyggelig 🙂
   gleder meg til å følge deg videre, og har virkelig tro på at 2018 er året dere får oppleve å få en liten en 🙂

  8. Hurra! Heier på dere og satser på at dette er gangen alt klaffer! 👏👏👏❤️
   Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg