Gikk ikke helt etter planen i dag :(

Jeg fikk gjennomføre scratching, men det gikk ikke helt som vi trodde.

Legen fant ut at sammenvoksninger av livmorslimhinnen hadde laget "hulrom" i venstre side av livmoren. Og en hule på midten. Disse måtte klippes vekk. Fordi ved evnt svangerskap er disse slimhinnene mellom rommene ikke tøyelige, slik at embryo ikke vil feste seg eller at det ikke har plass til å utvikle seg. Dette kommer mest sannsynlig fra siste graviditet/abort. Det var også gammel infeksjon. Jeg har nå fått hestekur for alt dette. MEN innsett går ikke an å utføre om 3 uker 🙁 så vi må vente til 30.september-4.oktober til neste mulighet.

Det var en skikkelig nedtur. Veldig skuffet over at det ble utsatt, vi har ventet lenge allerede. Men jeg er kjempeglad for at Ava-Peter er så nøye. Det hadde aldri fungert igjen uten å ha gjort dette inngrepet.

Det er nok derfor det ikke har blitt noe ut av forsøkene i Barcelona.

Vi har møte med koordinator i morgen for å få ny plan. Håper vi får noen gode nyheter selv om vi nok vet at det IKKE blir noen babygaranti på oss etter dette. Legen sa at det vil hele seg bra igjen men det er nok ikke nok for å få garantien.

Legen tok også biopsi fra 3 steder for å se hvordan vevet var.

Bildet er fra ytterdøren på Ava-Peter. Gjennom et Apotek, ganske anonymt.

Klinikken og spesielt sykehusene er splitter nye og ser renere ut enn hjemme i Norge. Måtte ha adgangskort for å komme inn…

Nå begynner det å komme litt smerter i magen så tar nok en stikkpille jeg fikk med for å døyve smertene.

Vi spiste på en flott reastaurant i kveld…høy norsk standard.

Ellers har vi spist meget billig på en restaurant på hovedgaten. Begge to spiste godt for 140,- tilsammen ;-D Maten er faktisk bedre her enn i Spania ;-D

16 kommentarer
  1. Så godt at de fant ut av det. Da øker jo sjansen for at det går bra første gang når du setter inn👍

  2. Litt av en dag for deg! Dette var vel uventet? Vil slike sammenvoksninger være permanente?
   Vi har ikke tatt slike undersøkelser. Mulig vi burde det. Hvordan går det med hodet oppi alt dette? Både mentalt og med migrenen?

  3. Rubia: Ja dette var uventet. Men de har klippet det bort, slik at alt skal bli normalt igjen. Du burde absolutt gjøre det, men i Norge tror jeg ikke de gjør så mye med det. Vet du at når jeg klagde over ekstrem hodepine og mistenkte bihulebetennelse, tok de røntgen med en gang. Det var full propp i bihulene. Ble satt på 2 kurer med antibiotika for det også. Så nå er det kjempebra i hodet. Det er så deilig 😉 Det var en skikkelig skrell og jeg var skuffet. Men får jo ikke gjort noe med det. Jeg hadde TSH på 3,29 noe som var for høyt til å bli gravid. Så skal begynne på levaxin når jeg kommer hjem. Så alt dette er bra, nå har vi funnet ut masse.
   Hvordan er det med deg? <3

  4. Til tross for uventede hendelser som gir en forsinkelse for innsett, så må jeg si at dette opplegget virker veldig bra. Når de nå har fått ordnet opp i livmoren din, er jo sjansen for å lykkes stor. Godt det er sommer slik at den uventede ekstra ventingen går raskere 😊👍

  5. Du er tapper! Det virker som et veldig bra opplegg der borte. Nå har du virkelig alt lagt til rette for suksess neste gang. Det positive med at de finner noe galt, er at du da vet du har bedre sjanse for suksess neste gang, siden de nå har “rettet” opp i feilen. Har trua på at innen året er omme, så er både du og jeg gravid<3

  6. Vi vurderer eggdonasjon og da den klinikken du bruker. Hvor mye bør vi estimere at et forsøk koster inkl reise, opphold, medisiner, behandling etc?

  7. Hanne: Hei Hanne 😉
   Så spennende at dere skal til AVA Peter. Et enkelt forsøk koster 12900 € da er det lovet 12 egg ut og minst 4 egg som blir til blastocyst. Da spørs det jo om dere skal en eller 2 turer dit. Hvis dere reiser ned ført for undersøkelser og sædprøve (som fryses) blir det ca 20000,- i hotell og fly men dette er sommerpriser og de er noe høyere enn ellers i året. Eller dere reiser ned å blir i 10 dager. Da gjøres alt på en gang. Medisiner er vanskelig å si da jeg går nok på mye mer medisiner enn vanlig. Men de er mye billigere der så ha god plass i kofferten. Og regn hvertfall 5000,- på medisiner. Men der kan jeg ikke si noe om dine medisiner 😉 Vi kjøpte for 10000,- men det var for 3 sykluser frem til innsett.
   Du får sikkert et estimat hvis du spør koordinator 😉 lykke til 😉 Bare å spørre i vei 😉

  8. Takk for svar:) så da havner det opp i 150.000 kr for ett forsøk da? Ser på andre klinikker at det er ca 50.000kr for ett enkeltforsøk, er det virkelig så stor forskjell?

  9. Hanne: Hmm 50000,- har ikke jeg vært borti men i Spania betalte vi nesten 90000,- + 20000,- for fryseforsøk. Men det er nok en stor forskjell i medisineringen i Russland i forhold til andre land. I Europa er det stort sett den samme medisineringen men i Russland mye mer person relatert 😉

  10. Husker ikke hvilken, nå har jeg lest så mye:) men mener det var en i Alicante.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg