Softice og zumba ;-)

I dag måtte jeg ut for å kjøpe kjole til alle juleselskapene jeg skal i. Humøret var mørkt som natta når jeg først gikk på vekta hos legen og derretter prøvde noen kjoler hjemme som jeg trodde passet. Jeg hadde lagt på meg aaaltfor mange kilo så tidlig i svangerskapet. Med barna mine la jeg på meg kun 12 kg. Men nå var utgangspunktet et heeelt annet. For det første har alle hormonene “fucka” opp kroppen litt.  For det andre har 6 graviditeter gjort sitt. Fra jeg møtte sambo, og gjennom denne reisen har jeg nå gått opp 18 kg…det er mye på meg. 

Jeg så på God morgen Norge i dag. Og der ble det tatt opp graviditet og trening. Jorun Sundgot Borgen sa at de hadde gjort en undersøkelse med toppidrettsutøvere (jeg er jo selvsagt ikke det men det kan overføres til oss vanlige dødlige). Og da det kom frem at man bare kunne trene så mye man ville under svangerskapet, det var bare bra. Men at pulsen ikke skulle overstige mer enn 90 % av makspuls. 

Så da var jeg først ute en tur i skogen, det var kjempedeilig. Så etter shoppingen dro jeg på det lokale treningssenteret og meldte meg inn. 

Så bar det inn på Zumba time. Det var jo kjempegøy. Ble sliten på slutten, men det er jo fordi jeg er helt utrent nå. Skulle bare mangle egentlig.

 

Det jeg blir litt sint på meg selv for, er at jeg synes det er flaut å være så tjukk. Men ingen der vet jo at jeg er gravid. Men jeg må jo kunne stå inne for valget jeg har tatt. Jeg tok på meg den største t-skjorta jeg kunne finne men hadde ikke akkuat godfølelsen nei 🙁

Men nå i kveld skal sambo fortelle det til sin søster. Det blir spennende hvordan hun tar det. Og da kan vi går ut med det. Det skal bli litt godt å si det, selv om det er skummelt det og. Jeg er så spent nå på hvordan det gikk…..

I morgen er det spinning på meg, det blir gøy fordi det er lenge siden sist 😉

Nå må ikke dette innlegget oppfattes som slanking!! For det er det ikke. Dette er snakk om god helse på mange felt.

Jeg spiser mye mer enn før så babyen får mer enn nok.

Men trening er bra for fordøyelsen som under graviditet går saktere enn vanlig, dette vil treningen hjelpe på. Jeg sover dårlig, og dette vil treningen hjelpe på. Pga nakken og hodepinen er trening også fint, så man  får løst opp litt spenninger 😉   Kanskje får jeg litt overskudd snart også av treningen 😉

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg