hits

Han tok mot til seg....

Vi var hos svigers på pizza. Jeg er jo kjempeglad for å bli bedt på middag nå. Orker knapt å tenke på middag. Så vi fikk deilig pizza og jordbær og is til dessert. Etter middag ble vi damene sittende igjen og det ble mange spørsmål rundt prosessen jeg hadde vært gjennom. 

Når vi satte oss i sofaen for å drikke kaffe var det full fart på mini i magen. Og sambo kjente masse sterke spark. Jeg så på svigerfar at han var helt syk etter å kjenne. Sambo spurte sin søster om hun ville kjenne, og alle tror jo at det kommer spark på komando. Men det gjør det jo ikke. Hun måtte vente litt tålmodig, så kom det mange fine spark. 

Etter en stund reiste svigerfar seg og satte kursen for meg og magen. Da ble lysten for stor til å kjenne. Det var kjempestas å få kjenne. De hadde ikke trodd de skulle få barnebarn så dette var kjempgøy. De venter veldig på at han kommer ut nå. Han trodde ut fra sparkene at det ble en fotballsparker he he....men vi får se ;-)

Jeg bare vralter meg rundt om dagen. Sitter litt i solen men det blir gjerne litt for varmt nå. Jeg svetter mer enn vanlig og må legges på kjøl på soverommet etter en runde i sola he he

4 kommentarer

Rubia

12.05.2018 kl.11:00

Stor stas med første barnebarn 💕

Eggdonasjon i siste sving

12.05.2018 kl.11:11

Rubia: Ja og det blir det eneste også ;)

Veggie

12.05.2018 kl.12:13

Sier du nå ja😉 Så blir det søskenforsøk....😋

Eggdonasjon i siste sving

12.05.2018 kl.12:15

Veggie: Ha ha nei nei og atter nei. Dette gjør jeg ikke om igjen det skal være sikkert og visst ;-D

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv