hits

Når nettene blir lange...

Jeg må opp mange ganger om natten nå. Må tisse ofte. Og ofte får jeg ikke sove etterpå. Slik som i natt. Da måtte jeg bare stå opp. Satt meg i stuen og scrollet gjennom facebook og pc. Ble et par timer uten søvn. Spiste 3-4 store jordbær så prøvde jeg å sove igjen ;-D Så da blir dagen ganske slitsom. Så selv jeg måtte ta en liten powernap på sofaen på ettermidddagen. 

Sønnen har begynt å rulle med russebussen. Og mor er bekymret. Blir 5 uker med knaging på knokene til han er ferdig. Men tror det går bra til slutt. Han gledet seg hvertfall enormt. 

Det er kjempedeilig at sola stikker i når man går ut. Kunne gå ut i t-skjorte i dag. Men ikke lenge da det er et drag i lufta. 

Kroppen er veldig tung for tiden. Har masse vann i kroppen. Er vel egentlig mest fortung he he... Veldig tungt å vaske opp da jeg ike kommer ordentlig inntil benken. 

65 dager igjen nå. Synes det er veldig lenge men ser jo målet nerme seg der fremme ;-)

I dag kom det arv på døra. En babygym og en pose med klær og tåteflasker. Jeg har ikke åpnet den ennå. Så blir spennende å se hva det var inni. Har fått vasket de klærne jeg har kjøpt. Så da er vi et skritt nermere ;-)

 

Én kommentar

Glad mamma

15.04.2018 kl.17:37

Slitsomt å være tung, men nå er det bare 65 dager igjen - det er ikke lenge til. Flott tid å få barn på når det er varmt ute og babyen slipper å ha på så mye klær 🌞

Er lov å bekymre seg litt når barna ruller, men det går stort sett veldig bra. Min eldste sønn som var russ for 3 år siden, ble selvsagt en del festing, men han syntes russetiden var slitsom, og valgte å stå over en del festing også 😂🎉

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv