hits

Kjolevalg....

I dag er det 80 årslag. Supriseparty faktisk. En onkel av sambo som skal feires på Losby gods. Så da måtte jeg finne frem alle kjoler for prøving. Jeg fant hele 9 stk som var en mulighet. 3 stk gikk bort i en pose for altfor små. 2 ble hengt bort fordi de var for store (de satt ikke fint heller). Så da sambo kom hjem ble det kjolefremvisning. Valget endte på en kjole som ikke er gravidkjole faktisk. Brukte den for 3 uker siden og kom fortsatt inn i den. 

Vi er også bedt i konfirmasjon 3.juni. Det blir jo spennende å se hva jeg får på da he he. Kanskje jeg bare kan ta på det gule andekostyme mitt, jeg kommer til å vagge uansett he he

Våknet til en nakke som hadde slått seg vrang i dag tidlig. Og siden jeg har sluttet med sterke medisiner ville jeg gjerne ha en time til kiropraktoren min i dag men hun hadde fullt :( Så da må jeg vente til mandag. Håper ikke helgen blir altfor vond. Det er 3 uker siden siste paralgin forte. Og det er jeg fryktelig stolt av. Jeg har jo MYE vondt i hodet. Paracet tar bare toppen av det, men det er det eneste jeg bruker nå. 

 

 

Én kommentar

Fertilitetsturisten

06.04.2018 kl.21:09

Håper ikke hodepinen ødelegger for den store festen i kveld! Det andekostymet skulle jeg gjerne likt og sett ;-) Det blir kiropraktor på meg også på tirsdag. Får inderlig håpe at helgen er snill med oss begge to :-)

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv