hits

Da hadde jeg svangerskapsdiabetes også.....13 uker uten sukker :(

(Bildet er lånt fra Babyverden. )

Ja da kom telefonen fra jordmor. Jeg hadde for høyt sukker i blodet. Både på fastende og etter testen. Så nå må jeg til legen for å få utstyr til testing 4 ganger om dagen. En gang på fastende og 2 timer etter hvert måltid. Alt må dokumenteres. Også må jeg nok til en diasykepleier på Ahus for å snakke om kosthold. Jeg må også gå i minst 30 min hver dag. 

Treningen skal ikke bli noe problem, men maten og godteriet er helt grusomt. Jeg synes det er slitsomt nok som det er med mat og nå må jeg gå på diett i tillegg :( Jeg som må ha en boks cola hver kveld....Jeg lever for den. Men det er det slutt på nå dessverre. 

Jeg må innrømme at jeg ble ganske deprimert av dette. 13 uker igjen i dag. Det er lang tid når man ikke kan gjøre som man ønsker. Jeg vil jo selvsagt ta hensyn til mini. Men dette blir tøft. Jeg har alltid levd på godterier uten å legge på meg noe..... Jeg blir trist ved tanken på å ikke kunne unne meg litt i hverdagen når jeg går hjemme.....

 

2 kommentarer

Rubia

20.03.2018 kl.21:35

Skjønner ikke at fastende var et problem. Den var jo godt under 6?

Eggdonasjon i siste sving

20.03.2018 kl.21:49

Rubia: Fastende i armen var 5,5 noe som var for høyt. Og etter 2 timer var den 10,5 og det var jo skyhøyt. Grensen ved skikkelig diabetes er 11 ;-) Så det var ingen tvil ;-)

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv