hits

Våknet av et brak i første etasje.....

Kl var rett før 8 på morgenen, jeg sov hardt. Plutselig ble jeg vekket av et forferdelig leven nede i første etasje. Jeg skvatt skikkelig, og var ikke spesielt høy i hatten da jeg kom ned trappen bare i undertøyet. Hjernen jobbet på høygir for å tenke ut hva det kunne være. Jeg hadde stor oppvask i går kveld så jeg trodde kanskje tårnet som sto til tørk hadde ramlet ned. Men i gangen møtte jeg allerede ting som ikke skulle være der. Så i stuen møtte jeg et stort tungt bilde på gulvet, rammen var helt ødelagt. Den fine klokka med hakkespetten var helt vridd på gulvet :(

Lokkene øverst og i bunnen var kastet utover gulvet. Viserne var helt vridd. Denne kule klokka som alltid fikk mye oppmerksomhet ved besøk. Vi får jo ikke tak i en slik igjen :( Det var masse hakk i sjenken. Men det er helt utrolig at det gikk an. Hylla bildet sto på står fjellstøtt. Sambo mener det har vært vibrasjoner i veggen (den veggen er mot naboens garasje). Men den følelsen av at det var noen nede i stua mi var skikkelig ekkel. Skjønner ikke at jeg turte gå ned egentlig..

Dette bildet har min datter laget på skolen, men det er ikke ødelagt. Bare rammen. Den får vi kjøpt på ikea så det er jo greit. 

I dag skal jeg til jordmor. Har tatt "dusjeprøve"  (urinprøve etter dusj). Jeg testet selvsagt selv så jeg ikke får noen overaskelser. Den hadde utslag på nitritt og leukocytter. Så kan tyde på urinveisinfeksjon igjen. Men hun får sende den inn til dyrking igjen. Ellers kjenner jeg masse liv hver dag så er sikker på at alt er i skjønneste orden. 

I går var jeg hos frisøren. Hun turte ikke bleke det noe mer, da hadde det sikkert knekt. Så hun gjorde en "rens" for å få bort skjoldene jeg hadde laget :-P Derretter gikk hun over med en glansvask. Jeg er superfornøyd. Ble virkelig overasket over resultatet. Ble langt bedre en jeg hadde forventet ;-)

Fra gulrotfarget til blond var skikkelig deilig. Nå kan jeg gå ut blandt folk igjen. Vi skal i et festlig lag på lørdag så har bestilt vask og føn hos samme frisør. Blir så mye finere når hun føner det. 

Nå må jeg spise litt mat før timen hos jordmor. 

15 kommentarer

AndeMamma.blogg.no (Grete)

06.03.2018 kl.10:44

Hallo. No ha æ merka at du har tatt plassa mi på blogglista. gi den telbake no! Æ kan saksøke dæ!

MIN FØRSTEPLASS!

Eggdonasjon i siste sving

06.03.2018 kl.11:08

AndeMamma.blogg.no (Grete): He he Nice try ;-D

AndeMamma.blogg.no (Grete)

06.03.2018 kl.11:18

"Nice try" Æ HA VÆRTFALL EN ANDEPAPPA OG TO VAKRE BARN PROFIL BILDE DITT ER EI BLUMST Æ E PROFIOFISIIONELL NBLOGGAR! Æ SKA HA 1 PLADS!!!!!!

Eggdonasjon i siste sving

06.03.2018 kl.13:38

AndeMamma.blogg.no (Grete): Takk for at du har vært på bloggen min ;-) Jeg gidder ikke en gang gå inn på din....ser jo av overskriften at du er rimelig utilregnelig....my good....

AndeMamma.blogg.no (Grete)

06.03.2018 kl.13:44

GÅ INN PÅ BLOGGEN MIN OG SJÅ PÅ DEN BESTE BLOGA I VERDEN , DU! SÅ FÅR DU SER KOR MYKJE Æ FORTJENA 1 PLAS!!!!!!!!bedWDRGVJBJGJNMLN

Eggdonasjon i siste sving

06.03.2018 kl.13:47

AndeMamma.blogg.no (Grete): Jeg bare godkjenner disse kommentarene så folk får se hvor gæærn du er!!

AndeMamma.blogg.no (Grete)

06.03.2018 kl.13:51

Du er pshyco ass... hereegud. Du skal ALDRI kalle ei gravid dame Gæærn det sykt slemt!

Æ SKAL TA DEG IGJEN! VENT Å SE!!!!

Eggdonasjon i siste sving

06.03.2018 kl.13:52

AndeMamma.blogg.no (Grete): Stakkars barn.....

ida

06.03.2018 kl.18:00

for en ekkel natt, og synd med det som ble ødelagt :(

hu andemor håper jeg bare er tull, fy søren for en gal person hu er hvis ikke..

Eggdonasjon i siste sving

06.03.2018 kl.18:43

ida: Ja hun er ikke helt god, får håpe det er bare tull ;-D

Rubia

06.03.2018 kl.23:46

Huff. Jeg har sett på bloggen. Ikke noe å markesføre for de som ønsker barn akkurat..

Veggie

08.03.2018 kl.04:00

Jeg så og bloggen. Må være en slags rar form for spøk ..,

Eggdonasjon i siste sving

08.03.2018 kl.06:37

Veggie: Ja det renner inn med kommentarer men gidder ikke poste eller svare mer. Er bare tull.

Anonym

09.03.2018 kl.14:24

Ja, den bloggen virker helt forstyrret.. Har du vurdert å ta det videre?

Eggdonasjon i siste sving

09.03.2018 kl.14:46

Anonym: Nei kommer nok ingen vei med det. Men har fått mange flere kommentarer fra han/henne men ikke postet de. Blir bare mer næring til bålet. Bare en skrulle dette her.
Har nok bare en plan om å komme øverst på en bloggliste og da var gravidlisten den enkleste ;)

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv