hits

Med klumpen i halsen ringte jeg Ahus...

Livet i magen har vært lite de siste dagene. Vi dro til sverige på harry shopping i dag. Selv etter et stort måltid og drikking av cola var det ingen tegn til liv. På vei hjem ble jeg veldig bekymret. Jeg satt meg til i sofaen når vi kom hjem og drakk saft og brus og spiste søtt. Det var ingen tegn, ingen spark. 

Jeg leste på kjennliv.no at det var ikke noe å sove på. Bedre og sjekke med en gang. Jeg liker jo ikke å være hysterisk gravid, men med vår historie strakk jeg meg langt ved å ringe føden på Ahus. Jeg fikk lov å komme inn på poliklinikken. 

Jeg hadde som vanlig vondt langt inni sjelen før jeg kom meg opp på senga. Men der lå han fint gitt. Han hadde bare snudd seg opp ned. Han lå med hodet ned og ryggen ut mot magen min. Dermed så sparker han inn mot ryggen min og da kjenner jeg ikke så mye. 

Vi fikk en kjemperolig lege, som sjekket absolutt alt. Jeg ble målt til 23+6 (jeg er bare 23+1). Han var 665 gram. Hun sa at alt var kjempefint, helt perfekt. 

Utpå kvelden begynte sparkene igjen, gudskjelov. Det er en prøvelse dette her altså. 

Én kommentar

Glad mamma

24.02.2018 kl.00:25

Så bra at dere valgte å dra inn for en sjekk, jeg ville gjort det samme. Godt å høre at alt står bra til med gutten deres 💙

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv