hits

Fy flate for noen kynnere....

Etter middag i dag følte jeg meg plutselig litt i dårlig form. Og plutselig fra klar himmel kom det store smerter fra magen. Det var driiiit vondt, og jeg klarte ikke snakke engang. Jeg skulle hjelpe sønnen å kjøpe en ny tlf på nett men klarte ikke konsentrere meg. Jeg begynte å puste rimelig hardt og sønnen spurte litt engstelig om han behøvde bekymre seg, han lurte på om det var vanlig og ha så vondt. Det kom ganske tett og jeg begynte å bli redd. De andre kynnerne jeg har hatt før har vart mye lenger og ikke vært i nærheten av så vondt. Nå var de ganske korte men desto vondere. 

Jeg måtte google tidlig fødsel og der sto det at nesten ingen overlever før etter fullgått uke 23, og jeg er 22+4. Disse kynnerne holdt på i ca 30 min. Jeg begynte å tenke på om jeg skulle ringe, men så ga det seg like fort som det kom. 

Sambo skulle reise å hjelpe søstern sin og han var nok usikker på om han skulle dra, men han tok sjansen. 

Nå har jeg begynt å tenke på å bleke håret lyst. Fryktelig skummelt, men er lei det mørke håret. 

8 kommentarer

Glad mamma

20.02.2018 kl.00:17

Kynnere kan være ubehagelige, har hatt det selv i mine svangerskap, og innimellom har jeg måtte puste meg igjennom de. Babyene har sparket mye etter slike episoder med sammentrekninger 😊

Lyst hår er fint, har du hatt det før? Moro å prøve noe nytt uansett 😊

Eggdonasjon i siste sving

20.02.2018 kl.07:48

Glad mamma: Har ikke prøvd å være lys siden en blekekatastrofe på ungdomskolen he he ;-D

Rubia

20.02.2018 kl.15:48

Hadde du gjort noe fysisk før du fikk kynnere?

Eggdonasjon i siste sving

20.02.2018 kl.16:24

Rubia: Nei bare laget middag egentlig...hadde drevet med litt husarbeid men trodde ikke det kunne utløse så vonde kynnere??

Rubia

20.02.2018 kl.20:41

Jeg er overhode ingen ekspert, men de jeg kjenner som har hatt kynnere har fått det ved stress eller fysisk aktivitet.

Eggdonasjon i siste sving

20.02.2018 kl.21:06

Rubia: Ja det er nok det ;) og da skal det jammen ikke mye fysisk aktivitet som skal til he he ;)

Fertilitetsturisten

22.02.2018 kl.10:00

Jeg har fått lette kynnere av å være på rolig handle- eller spasertur, særlig når det har vart en stund. Men siden det i tillegg kom rett etter middag hos deg, og gallestein kan trigges av store/tunge måltider, lurer jeg på om ikke den steinen som har plaget deg i det siste, også kan ha vært medvirkende?

Eggdonasjon i siste sving

22.02.2018 kl.19:21

Fertilitetsturisten: Ja det kan du nok ha rett i ;)

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv