hits

Au au au....

Det blir ikke så mye blogging om dagen. Jeg har fått en ny nyresten. Jeg har til tider fryktelig vondt. Jeg går inn i min egen boble, da jeg ikke kan ta så mye smertestillende. Denne er vondere enn forige gang. Så håper det går fort over. 

I dag har jeg vært hos kiropraktoren igjen. Jeg våkner midt på natten nesten hver natt og er stokk stiv i nakken og det er vanskelig å sove. Før kunne jeg jo medisinere meg men nå må jeg liksom bare holde ut. Jeg begynner å bli sliten av alle smertene. 

I går kom min datter på besøk, da hun skulle i en begravelse. Hun reiste hjem i ettermiddag for å dra på Kygo konsert men kommer igjen i morgen. Da skal vi kose oss med pizza ;-)

Til uken skal vi kjøpe maling til barnerommet. Jeg har flyttet om rommene. Flyttet sønnen min til et annet rom. Blir moro å male der. Det blir en fin grønnfarge på en vegg, og en litt lysere på en annen vegg. 

Vi skal også inn til Lørenskog og bestille vogn, se på bilsete, seng og vippestol ;-) Det blir koselig. Mini sparker masse om dagen. Eller i dag har det vært litt stille men han begynner nok å "trene" igjen i morgen ;-D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv