hits

Jordmortime ;-)

I  dag var jeg hos jordmor igjen. Alt sto bra til med mini i dag også ;-)

Hun skulle sende inn rekvisisjon til Ahus om et møte med gynekolog og jordmor angående keisersnitt. Jeg er jo kjempeengstelig for å revne slik at det blir værre med tarmen min. Og jeg har ikke lyst til å måtte operere bak i ettertid fordi vi ikke tok hensyn til dette ved fødsel. 

Hun fortalte at det var viktigere og kjenne spark gjennom døgnet enn å bare lytte etter hjertelyd. Det kunne gi feil signal. Fordi en baby som var veldig rolig, måtte kanskje spare på kreftene, mens en frisk baby hadde masse energi å sløse bort på hopp og sprett. Så etter uke 24 skulle jeg kontakte føden umiddelbart hvis baby var veldig stille. Da måtte det undersøkes hvorfor det var så stille. 

Nå har jeg begynt med støøtestrømper. Mest for å hindre stygge blodutredelser men også for å forbygge vannansamling og dårlig sirkulasjon. 

Det var masse lykkeønskninger på meldinger og instagram i går når jeg fortalte at det ble gutt. Herlig med masse god støtte ;-)

2 kommentarer

Cecilie kristiansen

30.01.2018 kl.12:42

Godt å være trygg, og kjenne at alt er greit <3

Eggdonasjon i siste sving

30.01.2018 kl.12:54

Cecilie kristiansen: Ja deilig <3

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv