hits

Velkommen uke 20 ;-)

Da er vi kommet til uke 20. Jeg ser bare frem mot ultralyd på mandag. Det blir så spennende. Nå har nesten kjøpt noe flere ganger, det har vært hardt å vente. 

Jeg har kun gått opp 400 gram siden forrige jordmortime, skal til henne på tirsdag til uken igjen. Kanskje jeg ikke bllir 100 kg likevel. Det er jo det beste for både meg og babyen. Jeg driver ikke med slanking hvis noen tror det. Men matlysten er ikke så bra om dagen. Men får i meg mer enn nok likevel. Får ikke spist like mye hvert måltid, det er ikke så stor plass lenger. Så må spise mindre men oftere. I løpet av dagen blir det ikke så mye mat, men tar igjen til middag og kvelds ;-) I går tok sambo med seg kyllingvinger hjem...mmmm nydelig ;-) 

I kveld skal jeg lage en sjokoladekake til et 50 årslag vi skal i, i morgen. Lover å ta bilde ;-) Har kjøpt noen nye utstikkere fra cacas. Snøfnugg...siden dama elsker ski og snø ;-) 

Nyrestenen rikker seg ikke og er fryktelig vond innimellom. Men har pauser mellom. 

La helgen gå fort...;-)

3 kommentarer

Heidi

26.01.2018 kl.11:18

Så spennende. Lykke til på mandag, blir nok herlig å se den lille i magen<3

Eggdonasjon i siste sving

26.01.2018 kl.11:34

Heidi: Ja ;-) Takk <3

Glad mamma

27.01.2018 kl.19:32

Gratulerer med halvveis i svangerskapet 😊 Tenk om to dager får du vite om det er en liten gutt eller jente i magen ❤ Forhør deg om å få økte/ hyppigere kontroller - slik at du slipper å være så urolig 😊

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv