hits

Nyrestein og ny på håret

Det har vært litt stille de siste dagene. Men formen har vært litt laber. Har hatt vondt i nyreområdet noen dager men i går ble det ille. Jeg stikset urinen og den slo ut på leukocytter, ganske mye også. Så da trodde jeg det var nyrebekkenbetennelse, men på legevakta var alt negativt. Så da konkluderte legen med nyrestein. Klarte ikke sitte rolig til slutt. Så fikk beskjed om å drikke mye og spise smertestillende. 

Fikk klippet håret i går da. 15 cm kortere. Det var deilig. Var så lei det lange håret nå. Gikk bare med hestehale likevel. Blir gøy å ordne det selv. Frisøren klarer ikke helt slik jeg vil ha det. 

I dag er det middag hos svigers og det passer ypperlig. I går etter legevakta rakk vi akkurat McDonalds for en burger, Der satt vi nesten alene en lørdagskveld ;-D

Jeg sover fortsatt litt dårlig til tross for bedre liggestilling. Jeg plages med tanker om det har stoppet å slå. Så da blir jeg liggende å kjenne etter spark. Men de kommer ikke på bestilling dessverre. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon over 46 år...

Eggdonasjon over 46 år...

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Nå går turen til Ava Peter I Russland ;-) Så nå er vi gravide igjen ;-)

Kategorier

Arkiv