hits

Deilig kveld og natt <3


I går måtte jeg krype til korset eller til Dr. Huseby rettere sagt. Jeg fikk resept på syrenedsettende. Og gud for en åpenbaring. Jeg kunne slappe godt av hele kvelden. Jeg har ikke kunnet slappe av på flere måneder. Men i går kunne jeg sitte rolig i sofaen uten å vri meg og sitte urolig. Merket at humøret steg mange hakk. Og natten gikk kjempefint. Sov som et barn. Herregud har ikke gjort det på lenge. Håper dette forsetter. 

I dag skal jeg igjen til Anette på Frøyaklinikken. Håper det blir 3 uker til neste gang. Er litt lei av å reise dit nå, hvertfall så ofte. 

I går hentet jeg også den store dunkåpen min. Gud den er så deilig. Kanskje jeg kunne hatt den litt mindre men greit å kunne ha noe under også. Jeg kommer ikke til å fryse mer nå hvertfall. 

Sjekket også hjertelyden i dag tidlig, fin og sterk. 

Her kommer et bilde av magen nå. 

Er veldig stor allerede men håper det stagnerer litt nå ;-) 

3 kommentarer

Glad mamma

16.01.2018 kl.13:46

Glad du har fått noe som hjelper deg, ubehagelig med sure oppstøt og halsbrann.

Tenk inni den flotte magen din ligger det er lite vidunder. Ville ikke bekymret meg over størrelsen på magen, enkelte ganger stagnerer veksten dersom den blir raskt stor til å begynne med 😊

Nå er du snart halvveis 👍

Rubia

18.01.2018 kl.22:41

Kan jeg spørre, hva mottar du behandling på hos Frøya klinikken nå når du er kommet så langt?

Eggdonasjon i siste sving

18.01.2018 kl.22:45

Rubia: Jeg får fotsone for å øke sirkulasjon i livmor, og hun prøver å holde hodepinen unna (funker ikke helt). Samtidig får jeg akupunkturnåler i ørene. ;-)

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv