hits

Smerter i magen...

Beautiful pregnant woman holding her back while sitting on a bed

I dag har jeg hatt en del vondt nederst i magen, helt nederst. Sikkert bare voksesmerter, men det er ganske slitsomt likevel. Når jeg står og går blir det værre. Men tror ikke det er noe farlig. Har sjekket med doppler og fin hjertelyd. Har også kjent bevegelser nå. I dag tok den kolbøtte, fasinerende ;-) Det kommer når jeg drikker kald brus. 

På fredag feiret vi en veninne som fylte 50. Masse damer som møtte opp som julebukker ;-) Kjempemoro og tror jubilanten koste seg glugg.  I går var jeg helt ferdig. Orket absolutt ingenting. I dag har det vært noe bedre, har gått en liten tur. Men bare til butikken for å kjøpe litt middag da min datter var på besøk ;-)

Nå er det 14 dager til ordinær ultralyd. Dagene går altfor sakte nå. Vekten går ikke opp igjen ennå, men synes det er tungt. Magen er så svær at noen tror sikkert at jeg nedkommer når som helst. Så de neste 5 mnd blir lange og tunge, men det er verdt det ;-)

Uke 18 nå (17+3)   ;-)

2 kommentarer

Rubia

15.01.2018 kl.18:41

Det er så flott at du har kommet så langt!. Nesten halvgått! Det blir sikkert både tungt og vondt. Men det er et gledelig arbeid etter alle dine anstrengelser. Og det har jo ikke akkurat vært lett og smertefritt det heller. Utrolig hva man utholder når man har øynene fiksert på målet. 💕 Tenker samboeren din er glad 💕 Blir spennende med UL.

Eggdonasjon over 46 år...

15.01.2018 kl.19:58

Rubia: Ja helt utrolig hva man holder ut med både før under og etter ;-D

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon over 46 år...

Eggdonasjon over 46 år...

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Nå går turen til Ava Peter I Russland ;-) Så nå er vi gravide igjen ;-)

Kategorier

Arkiv