hits

Hun gikk i fella....

Damen som så gjerne ville snoke på bloggen min gikk i fella. Hun fant bloggen til slutt. For da jeg sjekket FB hadde hun slettet og blokkert meg. Med andre ord har hun skjønt at jeg snakket om henne. Men hun lider nok mer av å ikke få vite noe om meg, enn jeg lider av å se hva hun driver med he he... Men det triste er at siden vi har gått i klasse med hverandre i 9 år hender det jo at det er noen klassefester, og dette har ødelagt for min deltagelse for fremtiden. Takk skal du ha!!! Og det at mora di "blæsta" nyheten for mamma, kommer jeg aldri til å tilgi dere. 

Men over til det som er viktig. Nå finner jeg pulsen lettere for hver gang med doppleren. På onsdag var den oppe i 143. Så høyt har jeg ikke fått før. Men den gjør meg roligere, helt klart. 

Julen har vært travel. Vi blir stadig bedt i selskap, og det er veldig hyggelig. Det er bare et problem når jeg skal finne klær. Jeg trodde jeg kom til å bli "pent" gravid, men er bare bælfeit. Er nå oppe i XL str, og er drit lei allerede. Venter bare på å få trent det av meg igjen. 

Har fått urinveisinfeksjon igjen, men hadde antibiotika liggende, det er bare det at jeg blir så kvalm av den. Jeg har også måttet selvmedisinere meg med Prednisolon pga bihulene. En liten kort kur skader ikke i 2.trimester. Og jeg merket forskjell med en gang. 

Er nå i uke 16 (15+1). Er  fortsatt litt på tuppa disse ukene. Men har jo troen på at det skal gå bra. 

Ønsker alle leserne mine Riktig godt nytt år ;-)

5 kommentarer

30.12.2017 kl.17:09

Husk at det er mange typer antibiotika man IKKE kan bruke som gravid..

Eggdonasjon i siste sving

30.12.2017 kl.17:16

Anonym: Ja men har fått den av gyn på Ahus så den er safe ;-)

Veggie

01.01.2018 kl.20:31

Godt nytt år!!!

Åsa

02.01.2018 kl.12:40

Godt nytt år! Og kos deg masse! Her går det i strikking til nyfødte. Og det virker som om det er mange småttiser på vei i 2018!

Eggdonasjon i siste sving

02.01.2018 kl.13:15

Åsa: Ååå er du så flink til å strikke ;-) JA tror det blir mange bebiser i 2018 ;-)

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv