hits

God jul til alle trofaste lesere <3

I dag er det akkurat ett år siden jeg fødte vår døde datter. I uke 16 stoppet hjertet og slå. Hun så akkurat ut som en vanlig baby bare mye mindre. Julen i fjor gikk på autopilot. Jeg fikk ikke noe reaksjon før etter nyttår. Da ble det tungt. 

Så vi er fortsatt veldig engstelige for at det skal gå bra nå.  Nå er det noen uker siden forrige ultralyd, og jeg kjenner jeg er urolig. Men jeg må bare satse på at det går bra. 

Formen er knall om dagen. Jeg er full av energi. Har bare et problem og det er vondt å bøye seg ned (allerede). Halsbrannen kommer alltid på kvelden. Så vaske gulv går dårlig for da kommer det syre med en gang. 

Nå er jeg 14+2. Vi skal ha 18 stk på julehygge  i kveld. Noe vi gleder oss masse til. Tapas, kjøttboller, kyllingspyd, saltbakte poteter, potetsalat, ailoli, salat, goacamole, salsa, dessert: bær (selvplukket), rips, blåbær, bringebær med is eller vaniljesaus. Alt er laget fra bunnen av. Noe jeg synes er veldig moro. 

Her er bordet ferdig dekket ;-)

Takk til dere som har fulgt bloggen gjennom året. Takk for mange oppløftende kommentarer. Håper dere som har fulgt bloggen fordi dere er i samme prosess selv lykkes snart <3<3<3

God jul til dere alle sammen <3<3<3

3 kommentarer

Glad mamma

23.12.2017 kl.19:23

Trist at deŕe mistet den lille jenta deres ❤ Kan du ikke få innvilget ekstra UL ved sykehuset du skal føde på slik at du får beroliget deg?

Ønsker dere god jul (fint pådekket bord ) 🎅🎄

Rubia

24.12.2017 kl.12:48

God Jul! Det så kjempefint ut 🎁🎉🎄 Tenker på deg og ønsker at det går bare godt denne gangen. Klem 💕

Veggie

25.12.2017 kl.23:29

God jul!

Skriv en ny kommentar

Eggdonasjon i siste sving

Eggdonasjon i siste sving

47, Fet

Jeg er ei dame på 47 som fant drømmemannen litt sent. Jeg har 2 store barn fra et annet ekteskap men min nye samboer har ikke barn men har et stort ønske. Dette blir en blogg om veien mot vårt mål....ønskebabyen ;-) Vi har vært 4 ganger i Danmark for vanlig ivf uten lykke. Derretter gikk turen til Riga for eggdonasjon. Ble gravid på første forsøk men spontanaborterte i uke 7. Vi skulle ha eggdonasjon i Barcelona i juli men ble gravid med hjemmelaget spire i mai. Dette gikk galt og endte i abort. Ble gravid med ED i Barcelona. Men jenta vår døde i uke 16. Fødte henne på lillejulaften 2016. <3 Vi har prøvd et fryseforsøk og et ferskforsøk til i Barcelona uten hell. Så gikk turen til Ava Peter I Russland ;-) Da ble det baby på første forsøk. Emil ble født 11.06.2018

Kategorier

Arkiv